Horoscop 23 ianuarie

Berbec
Se termină brusc o sursă de venit pe care v-aţi bazat o perioadă. Bugetul poate suferi un hop abrupt, de parcă ieri aveaţi suficient cât să vă simţiţi în siguranţă, iar azi vă treziţi în faţa unui portofel gol! Posibil ca la originea acestei situaţii să se afle şi unele decizii greşite pe care le-aţi luat de curând cu privire la banii personali, cheltuind în neştire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atât de util pe cât credeaţi.
Taur
Vă treziţi ca dintr-un vis, descoperind că aţi alergat până acum după o himeră. Iluzia a pus stăpânire pe minte şi inimă şi aţi trăit într-o poveste frumoasă, dar care nu avea nici o legătură cu realitatea. E timpul să deschideţi ochii şi urechile şi să acceptaţi adevărul aşa cum e el, chiar dacă frumuseţea iluziei se destramă cu această ocazie.
Gemeni
Sunteţi un motor de creativitate, resursă pe care o veţi dărui cu dragă inimă celor care au nevoie de dumneavoastră. Cine vă are prin preajmă, azi, are numai de câştigat, pentru că daţi şi altora din ce aveţi. Nimeni nu vă întrece în imaginaţie şi talent, pe care veţi şti să le oferiţi sub formă, de diverse produse frumoase tuturor celor care ştiu să le preţuiască.
Rac
Petreceţi ziua de azi în compania persoanei iubite, pentru că atmosfera este prielnică apropierii, romantismului, tandreţii, acelor gesturi plăcute pe care amândoi le aşteptaţi unul de la altul. Fiţi mai generos în semne de afecţiune pentru că, la tot ceea ce aveţi de oferit, s-ar putea să primiţi dublu în schimb! Profitaţi de clipele minunate de care aveţi parte, pentru că ele pot fi startul unei noi iubiri.
Leu
Sunteţi un coleg de încredere, care se arată oricând dispus să preia pe umerii săi sarcini dintre cele mai dificile. Şeful ar putea profita de dumneavoastră şi v-ar putea da obligaţii din ce în ce mai grele, cărora le veţi face faţă cu brio, demonstrând că sunteţi bine pregătit, matur şi de toată isprava. Rezolvaţi un proiect dificil, atrăgând respectul şi admiraţia celor pentru care lucraţi.
Fecioară
Opriţi-vă un pic din iureşul evenimentelor care v-au cucerit şi ascultaţi cu atenţie! Multe informaţii utile vin acum pe diverse căi de comunicare, dar dacă e gălăgie în jur, dacă nu vă vedeţi capul de treburi, e greu de crezut că le veţi şi recepta clar. Nici nu bănuiţi sub ce formă ajunge la dumneavoastră un sfat bun, o veste excelentă, o informaţie utilă, şi toate acestea sub formă de sunete.
Balanţă
Când e în joc o acţiune pe care aţi iniţiat-o şi aţi dezvoltat-o, nu suportaţi să vină alţii să v-o critice, de aceea vă veţi apăra munca şi drepturile până în pânzele albe. Unii pun la îndoială eforturile depuse, alţii consideră că nu aţi ales cel mai bun mijloc de a ajunge la rezultatele visate, dar dumneavoastră sunteţi convins că aţi făcut tot ce era corect.
Scorpion
Nu ştiţi cum să reacţionaţi la evenimentele acestei zile, deoarece conţine câte puţin din toate. Aveţi şi motiv de bucurie, dar şi de îngrijorare, aveţi şi ceva de câştigat, dar şi ceva de plătit, deci e complicată situaţia. Mai greu va fi dacă şi părerile celor din jur vor fi împărţite, pentru că unii vă vor influenţa într-un sens pozitiv, în timp ce alţii vă vor împinge în extrema cealaltă.
Săgetător
Ca să porniţi un proiect nou la care visaţi şi în care veţi investi imense resurse creatoare, mai întâi trebuie să eliberaţi locul, de aceea nu vă apucaţi de altceva cât timp mai aveţi unele restanţe pe rol. Încercaţi să scăpaţi de datoriile vechi şi apoi veţi fi complet liber pentru o nouă provocare. Nu daţi randament într-un proiect nou dacă duceţi deja un bagaj de treburi neterminate.
Capricorn
Ar fi două direcţii la fel de interesante către care aveţi o atracţie deosebită, dar totuşi nu le puteţi duce pe amândouă la capăt cu succes. Cel mai greu va fi să alegeţi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care daţi azi dovadă, pentru că e foarte posibil să faceţi o alegere acum. Nu renunţaţi la cel de-al doilea plan pentru că s-ar putea să vă ocupaţi şi de el dacă mai rămâne timp.
Vărsător
Tinerii şi vârstnicii se pot aduna la un loc pentru un schimb reciproc avantajos de informaţii şi experienţe. Cel matur nu poate spune că nu are nimic de învăţat de la cel foarte tânăr, deci fiecare ar trebui să plece urechea la ce are celălalt de spus. Veţi face parte dintr-una din aceste tabere (ori copilul, ori maturul) şi veţi încheia ziua cu un sentiment de împlinire, de satisfacţie deplină că aţi mai aflat ceva util.
Peşti
Rupeţi-vă de urgenţă de acel obicei care ştiţi că nu vă face bine, indiferent ce vă ţine legat de o stare de dependenţă nesănătoasă. Că e tutunul, că e netul, că e o iubire periculoasă, toate astea vă fac un sclav şi sunteţi într-o fază a vieţii în care trebuie să aveţi curajul să vă eliberaţi de tot ce vă ţine captiv. Într-un acces de furie, aţi fi în stare să spuneţi stop şi să aruncaţi pe fereastră sursa captivităţii.

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: