Horoscop 6 ianuarie

Berbec
Este posibil să aveţi o zi tensionată din cauza neînţelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri. Nu reuşiţi să vă concentraţi şi acest lucru ar putea duce la eşuarea unor planuri importante. Ar fi bine să amânaţi deciziile importante şi să încercaţi să vă regăsiţi cât mai repede posibil.
Taur
Sunteţi destul de stresat de o lucrare pe care trebuie să o terminaţi urgent şi aveţi senzaţia că nu o veţi finaliza la timp. Aveţi nevoie de sprijinul moral al celor din jur. Partenerul de viaţă nu vă crede că sunteţi cu adevărat ocupat şi este posibil să vă reproşeze anumite lucruri, chiar şi din trecut.
Gemeni
Aveţi succes într-o călătorie de afaceri, dar vă sfătuim să nu vă contraziceţi cu cei care vă însoţesc şi să nu depăşiţi anumite limite. Pe plan financiar, nu este cazul să vă faceţi griji. Banii vor apărea în curând şi veţi putea cumpăra anumite lucruri pe care vi le doreaţi de mult timp.
Rac
Dimineaţa sunteţi uşor irascibil şi riscaţi să îi adresaţi partenerului de viaţă o replică nepotrivită, care îl va deranja foarte mult. Nu este o zi bună pentru afaceri, dar nici pentru întâlnirile cu prietenii. Cel mai bine v-ar prinde o seară în familie, cu activităţi plăcute şi relaxante.
Leu
Se pare că sunteţi indispus din cauza unui eşec în afaceri. Trebuie să depăşiţi momentul cu rapiditate pentru a putea să faceţi planuri de afaceri noi, care să vă aducă profit. S-ar putea să aveţi o discuţie mai aprinsă cu persoană iubită. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi simple şi să vă odihniţi mai mult.
Fecioară
Nu sunteţi într-o formă fizică prea bună şi vă enervaţi foarte uşor, chiar şi din lucruri foarte mărunte. Nu este o zi favorabilă deciziilor importante sau planurilor de viitor pentru că nu sunteţi într-o perioadă în care puteţi gândi pe termen lung.
Balanţă
Puteţi evita o situaţie neplăcută dacă ţineţi cont şi de dorinţele celorlalţi şi dacă încercaţi să vă puneţi în locul lor în anumite situaţii. Vă sfătuim să nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu terminaţi nici una, din cauza lipsei de energie. Ar fi bine să acordaţi mai mult timp odihnei şi, dacă nu vă simţiţi bine, să faceţi şi nişte analize.
Scorpion
Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi toate întâlnirile. Trebuie să încercaţi să nu deveniţi irascibil pentru că acest sentiment vă va face să aveţi o atitudine greşită faţă de cei din jur. Vă sfătuim să nu vă ocupaţi de probleme importante, care necesită o bună capacitate de comunicare, pentru că nu veţi reuşi să le duceţi la capăt.
Săgetător
Entuziasmul de care daţi dovadă ar putea să atragă invidia unor persoane din anturaj, cu care nu sunteţi în relaţii foarte apropiate. Este posibil să aveţi discuţii cu persoana iubită, pentru că petreceţi prea mult timp cu prietenii. Trebuie să găsiţi o modalitate prin care să mulţumiţi pe toată lumea.
Capricorn
S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi în relaţiile sociale şi să fiţi atras într-un conflict. Trebuie să fiţi foarte atent la argumentele pe care le folosiţi într-o discuţie. Vă recomandăm să evitaţi certurile şi să acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei, dacă vreţi să terminaţi cu bine ce v-aţi propus.
Vărsător
Dimineaţă s-ar putea să fiţi confuz din cauza unor probleme de natură sentimentală şi să vă concentraţi mai greu. Puteţi câştiga sume mici din colaborări, dar vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu faceţi cheltuieli mai mari decât vă puteţi permite.
Peşti
Vă treziţi cu o stare de nervozitate nejustificată şi este posibil să aveţi reacţii necontrolate faţă de cei apropiaţi. Riscaţi să jigniţi o femeie şi să vă pară rău mai târziu. Vă recomandăm să nu încheiaţi afaceri şi să nu semnaţi documente oficiale pentru că sunteţi predispus la greşeli.

Vizualizări: 533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: