Horoscop 7 octombrie

Berbec
Vă simţiţi ca un cal de curse obligat să stea pe loc. Aveţi impresia că v-aţi blocat şi aşteptaţi un semn care să vă facă să reveniţi la ritmul normal. Vă simţiţi lipsit de putere, având în vedere că nu puteţi controla totul.
Taur
Astăzi veţi trece de la o stare la alta. Vă simţiţi capabilă de orice şi aveţi impresia că sunteţi mai legat de oamenii din jur. Simţiţi o dragoste aparte pentru o persoană care vă face fericit. Spre finalul zilei s-ar putea să aflaţi că oamenii nu sunt atât de sinceri precum aţi crede.
Gemeni
Încercaţi să nu deschideţi gura fără să vă gândiţi bine înainte. Când conversaţiile devin plictisitoare, aveţi impresia că este datoria dumneavoastră să le împrospătaţi, dar s-ar putea să vă puneţi în situaţii neplăcute.
Rac
Organizaţi-vă dimineaţa, pentru că mai târziu s-ar putea să fiţi copleşit de sarcinile pe care le aveţi. Dacă vă faceţi un plan, veţi termina totul în timp record. Dacă vă abateţi de la programul pe care l-aţi impus, ceilalţi s-ar putea să profite de generozitatea de care daţi dovadă şi să vă încarce şi cu ce au ei de făcut.
Leu
Aveţi o zi agitată, dar veţi reuşi să o încheiaţi cu bine. Farmecul vă ajută să treceţi cu bine peste orice încercare. Sunteţi capabil să faceţi mai multe lucruri odată, iar ceilalţi vor căuta sprijinul dumneavoastră. Sunteţi calm şi rezolvaţi orice situaţie cu multă diplomaţie.
Fecioară
Încercaţi să nu vă învinovăţiţi pentru ceva ce nu aţi făcut. Poate aţi influenţat pe cineva să acţioneze într-un anumit fel, iar acum consecinţele sunt negative, dar nu este vina dumneavoastră. Fiecare este responsabil de deciziile pe care le ia, indiferent de sfaturile pe care le primeşte.
Balanţă
Sunteţi foarte emotiv şi vă enervează orice. Nu puneţi presiune şi lăsaţi această stare să treacă de la sine. Toată lumea are o zi mai proastă. Ceilalţi vă vor ierta! Când simţiţi că sunteţi copleşit de ce se întâmplă în jur, respiraţi adânc şi încercaţi să vă relaxaţi.
Scorpion
Nu vă retrageţi într-un colţ, respingând tot ce vine spre dumneavoastră. Cu cât vă izolaţi mai mult şi insistaţi că nu aveţi nevoie de nimeni, cu atât mai frustrat şi mai trist veţi fi. Dacă vă simţiţi singur, speriat sau nervos, recunoaşteţi asta, iar ceilalţi s-ar putea chiar să vă ajute.
Săgetător
Astăzi aveţi tendinţa de a pune totul la inimă mai mult decât de obicei. Schimbările dramatice din jur vă vor ţine cu sufletul la gură. Această atitudine vă va ajuta însă să înţelegeţi mai bine oamenii. Veţi reuşi să luaţi cele mai bune decizii.
Capricorn
Oamenii vor spune astăzi lucruri care vă vor surprinde. Mama dumneavoastră, de exemplu, s-ar putea să aducă în discuţie un subiect la care nu v-aţi gândit până acum. Poate emoţiile o iau razna în momentul în care sunteţi pus în faţa unei asemenea situaţii, dar la final vă veţi simţi mult mai bine.
Vărsător
Astăzi vreţi ca lucrurile să fie făcute doar după cum hotărâţi dumneavoastră. Sunteţi încăpăţânat, iar ceilalţi au impresia că vă pot face să vă răzgândiţi. Este drept că vă veţi răzgândi de o mie de ori astăzi, dar o veţi face doar pentru că aşa vreţi.
Peşti
Astăzi aveţi impresia că vă loviţi de un zid uriaş! Încercaţi să vă relaxaţi. Cu cât încercaţi mai tare să îl daţi la o parte, cu atât va fi mai greu. Veţi fi surprins să vedeţi cât de uşor se vor rezolva lucrurile în momentul în care veţi face un pas înapoi.

Vizualizări: 483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: