Horoscop

Berbec

În primele zile ale săptămânii sunteţi preocupat de cheltuielile comune cu alţii, de achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Sunt posibile veşti îmbucurătoare, dar lucrurile se vor concretiza şi rezolva ceva mai târziu. Pe de altă parte vor apărea tot soiul de răscoliri sufleteşti şi mentale, astfel că avalanşa de stări interioare controversate va duce la o mare dorinţă de evadare din cotidianul zgomotos.

Taur

Se conturează treburi de rutină la locul de muncă, aspect care vă poate obosi sau chiar plictisi rapid. Pe de altă parte, se vor evidenţia unele afecţiuni specifice sistemului renal şi segmentelor capului. Sunt probleme de sănătate ce se repun în discuţie, dar au susţinere astrală suficientă pentru consultaţii şi sfaturi benefice.

Gemeni

Primele zile ale săptămânii aduc chef de petrecere şi dorinţa de a vă implica în relaţii amoroase frivole. Constructiv ar fi să vă canalizaţi energia şi eforturile spre un hobby sau spre discuţii interesante cu prietenii. La serviciu apar situaţii deosebite, unele tensionate bine, marcând un final de etapă. Fiţi prudent, deoarece există riscul să declanşaţi conflicte pe termen lung în relaţiile colegiale.

Rac

Este nevoie să vă ocupaţi de activităţile gospodăreşti şi să relaţionaţi cu membrii familiei. Sunt favorizate dialogurile pe teme patrimoniale, dar şi rezolvarea unor chestiuni familiale care trenează de ceva vreme. Faptul că trebuie să vă îndepliniţi şi sarcinile profesionale de la locul de muncă vă displace, dar astrele vă pun la treabă.

Leu

Debutul săptămânii vă găseşte în mijlocul rudelor sau prietenilor apropiaţi, bucurându-vă din plin. Vorbiţi frumos, vă etalaţi cu mult farmec talentul oratoric şi aveţi mult umor, fiind de nerecunoscut pentru unii cunoscuţi. Călătoriile pe distanţe scurte, planificarea unor studii sau perioade pentru documentare reprezintă alte teme importante, demne de luat în calcul.

Fecioară

Aspectele privitoare la banii câştigaţi din munca proprie sunt preocupările din primele zile ale săptămânii. Sunt şanse de a primi salariul sau alte tipuri de recompense în urma eforturilor depuse. Poate ele nu se ridică la înălţimea aşteptărilor, dar cu siguranţă vă vor ajuta să treceţi mulţumitor peste această perioadă. Învăţaţi şi obişnuiţi-vă să folosiţi strictul necesar!

Balanţă

Străluciţi la începutul săptămânii, aveţi curaj, forţă, noroc şi mult farmec. Însă relaţiile cu ceilalţi sunt destul de tensionate. Cu atâtea raze astrale benefice, veţi reuşi să depăşiţi orice situaţie delicată. Vor reveni în atenţie aspectele financiare de la locul de muncă. Sunt posibile schimbări salariale importante, descoperirea unor fraude realizate de colegii care se ocupă de calculele financiare ale salariaţilor, pierderi, furturi de bani şi bunuri.

Scorpion

Săptămâna începe cu stări interioare delicate. Odihniţi-vă, lăsaţi forfota cotidiană deoparte şi gândiţi-vă numai la planurile personale. Revin în atenţie afecţiunile renale şi cele specifice segmentelor capului. Vi se îmbunătăţeşte starea de spirit pe la mijlocul săptămânii, astfel că vă veţi avânta în mijlocul celorlalţi cu mult elan.

Săgetător

Primele zile ale săptămânii vor scoate în evidenţă relaţiile cu prietenii şi activităţile sau planurile profesionale comune cu aceştia. Sunt posibile situaţii delicate, aflarea unor picanterii bine ascunse multă vreme, de aceea atenţia trebuie să fie maximă. Pe de altă parte, vor apărea stări interioare confuze, tensionate, fiind recomandabil să vă odihniţi şi chiar să vă retrageţi din tumultul cotidian.

Capricorn

La începutul săptămânii se evidenţiază aspectele profesionale şi cele privitoare la imaginea dumneavoastră în ochii celorlalţi. Se pare că aveţi sarcini de lucru importante, astfel că acum şefii vor dori un raport detaliat asupra felului în care le rezolvaţi. Este bine să vorbiţi direct şi la obiect, pentru că unii vă pot pune beţe în roate.

Vărsător

Primele zile ale săptămânii vă aduc dorinţă de evadare, planuri de călătorii sau studii pe termen lung. Deocamdată, astrele nu vă prea susţin doleanţele, dar la momentul potrivit vă vor ajuta. Alcătuiţi un plan de activităţi culturale şi antrenaţi-i şi pe cei dragi. Veţi fi nevoit să vă preocupaţi şi de domeniul profesional, respectiv de relaţiile cu şefii şi de poziţia în cadrul unui grup de lucru.

Peşti

La începutul săptămânii se vor evidenţia relaţiile parteneriale, mai ales cele din sfera profesională. Dinamismul lor vă va încuraja să vă reevaluaţi părerile şi intenţiile atât faţă de relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi faţă de relaţiile profesionale. Atenţie, că nu sunteţi în cea mai bună formă, motiv pentru care există tendinţa de a da vina pe ceilalţi.

Vizualizări: 1,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: