Horoscop

Berbec

Cheltuielile de la începutul săptămânii vă pot destabiliza bugetul pentru multă vreme, de aceea fiţi prudent şi urmaţi o listă clară şi strictă. Există riscul să achiziţionaţi bunuri sau servicii nemulţumitoare. Contextul astral al săptămânii vă influenţează relaţiile cu anturajul apropiat. Sunt posibile discuţii aprinse, neînţelegeri privitoare la studii şi călătorii, dar şi la banalităţile cotidiene.

Taur

În primele zile ale săptămânii ocupaţi-vă de treburile personale, stabiliţi-vă planuri de îngrijire corporală, dar şi întâlniri cu prietenii sau vizite în locuri dragi. Stările de spirit sunt fluctuante, astfel că ar fi bine să lăsaţi grijile deoparte. Este posibil să primiţi salariul, o primă, cadouri sau favoruri, care cumva încheie o etapă de câştig din activitatea profesională desfăşurată.

Gemeni

Sunteţi tulburat în prima parte a săptămânii, însă este greu de desluşit ce anume vă nemulţumeşte. Probabil că este un cumul de stări, trăiri şi emoţii adunate de multă vreme, iar acum ies la iveală. Fiţi prudent în privinţa sănătăţii, pentru că se pot evidenţia afecţiunile cronice. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, deoarece există un risc mare de erori.

Rac

În urma evenimentelor în care aţi fost şi mai sunteţi încă implicat alături de prieteni sau colegi de serviciu, vă veţi hotărî să renunţaţi, atât la unii, cât şi la unele acţiuni sau proiecte comune. Sunt zile tensionate, din cauza contextului astral, mai ales la mijlocul săptămânii. Chiar este un moment prielnic de a vă reorganiza viaţa.

Leu

Primele zile ale săptămânii aduc multe controverse în plan profesional. Imaginea publică şi relaţiile cu şefii sau cu autorităţile, în general, vor suferi modificări subtile, însă suficient de puternice încât să realizaţi că se petrece ceva dincolo de aparenţe. Se conturează un final de etapă în relaţiile de prietenie şi protectorat în câmpul muncii. Prudenţă şi detaşare! Aveţi nevoie de oameni noi şi de cu totul alte planuri de viaţă.

Fecioară

Debutul săptămânii vă găseşte pe drumuri, în călătorii sau făcând planuri în acest sens. Intenţiile vă pot fi zădărnicite de situaţia financiară sau de mofturile celor dragi. Totuşi, veţi găsi soluţii bune pentru a vă descurca onorabil cu toate. Revin în atenţie chestiuni socio-profesionale care trebuie finalizate rapid şi fără resentimente.

Balanţă

Cheltuielile şi discuţiile pe teme financiare vă deschid săptămâna. Se pare că există restanţe la anumite servicii de care aţi beneficiat sau beneficiaţi încă. Cei dragi apelează la sprijinul dumneavoastră material pentru a vă rezolva mofturile personale. La mijlocul intervalului analizat apar oameni în preajmă, care vă vor ajuta să rezolvaţi demersuri legate de călătorii sau de studii. Fiţi prudent dacă trebuie să luaţi decizii sau să vorbiţi în public.

Scorpion

În relaţiile parteneriale se prefigurează schimbări importante, dar este vorba despre secvenţe vechi, care acum doar se pun la punct definitiv. Stabiliţi-vă obiective clare în orice tip de colaborare şi urmaţi-le îndeaproape. Apar noutăţi financiare, în mod special la secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii.

Săgetător

Începeţi săptămâna cu multă treabă la serviciu. Treburile cotidiene alcătuiesc tema principală, astfel că sunteţi nevoit să vă concentraţi pe mai multe subiecte deodată. Alegeţi priorităţile şi aveţi încredere că veţi rezolva totul corect şi la timp. Pe de altă parte, veţi fi nevoit să puneţi la punct fie relaţia cu partenerul de viaţă, fie colaborările în care sunteţi implicat sau doriţi să vă implicaţi.

Capricorn

Cei dragi au nevoie de sprijinul dumneavoastră material şi moral chestiunile lor personale, dar şi în activităţile voastre comune. Este bine să le fiţi alături şi să vă bucuraţi de tot ce aveţi de realizat împreună. Pe de altă parte, se conturează un final de etapă în plan profesional. Sunt posibile modificări ale regimului muncii, sarcini de lucru noi, dar şi schimbarea atitudinii dumneavoastră faţă de muncă şi implicaţiile ei.

Vărsător

Săptămâna începe cu treburi gospodăreşti. Aveţi spor în rezolvarea demersurilor patrimoniale, dar şi în discuţiile cu membrii familiei. Se recomandă prudenţă deoarece sunt posibile răsturnări de situaţie deosebite în relaţiile cu ceilalţi. Relaţiile sentimentale se reconfigurează cumva, însă în sens benefic. Relaţia cu persoana iubită sau cu copiii îşi va modifica termenii şi condiţiile de desfăşurare.

Peşti

Săptămâna aduce noutăţi în relaţiile cu anturajul apropiat, dar şi în segmentul domestic. Este nevoie de o reorientare a scopurilor personale şi de o curăţenie drastică printre persoanele cărora le acordaţi încredere. Contextul astral al săptămânii vă va ajuta să priviţi obiectiv la situaţia familială şi la nevoile reale ale membrilor familiei.

Vizualizări: 659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: