Horoscop

BERBEC
Poate reluaţi o discuţie pe marginea unui contract ca să obţineţi tot ce-aţi cerut la negociere şi dacă nu, vă puteţi reorienta spre altceva mai convenabil. Prietenele vă caută, vă scot din casă, poate au rezervat o masă undeva, în aer liber, sau pentru diseară, într-un club. 

TAUR
O să puteţi rezolva mai multe lucruri decât vă aşteptaţi, în perioada asta şi o să vă rămână timp şi pentru voi, să vă recăpătaţi forţele, să vă reinventaţi. Poate v-apucaţi de o afacere în care v-aţi pus speranţe şi încă de la început apar ceva probleme, dar aveţi tot ce vă trebuie ca să vă descurcaţi.

GEMENI
Pare să fie mai mult de lucru la serviciu, şi pe-acasă sunt multe de făcut şi-o să daţi zor să acceleraţi ritmul să vă descurcaţi cu toate obligaţiile. Poate vi se adăugă ceva la salariu, sau banii or să vină dintr-o colaborare, poate să apară şi o sursă neaşteptată de bani, un câştig nesperat.

RAC
E bine să fiţi mai rezonabili cu munca în exces că pot apărea probleme de sănătate şi poate consultaţi un doctor. În general, ar fi cazul să vă odihniţi mai mult. O să vă faceţi remarcaţi prin ceva care vă defineşte, e amprenta personală şi o să primiţi o recompensă, fie ea şi morală.

LEU
O să vă bucuraţi de mai mare trecere la şefi, şi o să puteţi cere şi voi diverse facilităţi, să vă mutaţi în alt birou, să plecaţi într-un weekend prelungit, poate. Din banii strânşi v-aţi putea cumpăra diverse lucruri pentru casă ori s-o renovaţi, să zugrăviţi chiar voi, ca să faceţi o economie, eventual.

FECIOARĂ
Un câştig financiar, poate fi şi o definitivare a unui contract, veţi lua bani de pe urma unei colaborări poate şi se va umple contul, sau măcar o să aveţi de unde să luaţi banii. O invitaţie în oraş, poate fi una romantică şi o să aflaţi ce se aşteaptă de la voi, ce greşeli să nu mai faceţi.

BALANŢA
Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni, să lucraţi la ceva care să v-aducă succes, să vă asiguraţi banii cu care să vă plătiţi ratele, să vă duceţi în concediu. Apare cineva, pe la reuniunile mondene care să vă acapareze atenţia şi să intraţi într-o relaţie sentimentală.

SCORPION
V-aţi putea trezi cu nişte bani şi să aveţi de cheltuială, să le luaţi celor mici ce le-oţi fi promis, sau să-i trimiteţi într-o excursie în weekend, sau într-o tabără de vară. Încă mai aveţi de lucrat la capitolul comunicare - şi cu rudele şi cu cei de la serviciu, spuneţi ce-aveţi de spus şi ascultaţi-i şi pe ei.

SĂGETĂTOR
Se poate s-aveţi şi de lucru cu persoanele cu care-o să vă întâlniţi, dar poate ieşiţi la o terasă, în plimbare, într-un parc, e rost de relaxare. Vestea pe care-o aşteptaţi de la fiinţa iubită o să sosească şi o să ştiţi ce program o s-aveţi în weekend, dacă vă invită pe undeva.

CAPRICORN
Vi se propune o formă de colaborare care s-ar putea să vă convină, dar nu în totalitate, şi-atunci o să vă spuneţi punctul de vedere şi dacă ceilalţi sunt deschişi o să fiţi de acord. O să cultivaţi un hobby ca să vă mai scuturaţi de stres, să puneţi în valoare şi o altă latură a personalităţii voastre.

VĂRSĂTOR
Daţi startul unei noi afaceri, v-a ieşit în sfârşit pasenţa şi o să fiţi în mare formă de competiţie, şi lucrurile se vor desfăşura în ritm galopant. Un gest de simpatie, de dragoste din partea cuiva care abia acum are prilejul să-şi manifeste sentimentele şi o să fie de apreciat gestul.

PEŞTI
Se poate s-aveţi multe drumuri de făcut şi să daţi zor să vă ocupaţi de toate obligaţiile, pentru că vreţi să vă mai rămână timp şi pentru voi, să leneviţi, dacă asta aveţi chef. Poate v-apucaţi de nişte cursuri, poate vă luaţi carnet de conducere, mă rog, printre altele şi o să fie o perioadă frumoasă.

Vizualizări: 804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: