Horoscop

Berbec

Sunteţi dinamizat de o persoană care are încredere în dumneavoastră şi v-o arată pe faţă. Cum să nu faceţi tot ce vă stă în putinţă când citiţi în ochii ei ce aşteptări imense are de la dumneavoastră? Vă motivează energia ei debordantă, vă dă mai mult chef de acţiune şi, fie că faceţi totul de unul singur stimulat de aceasta, fie vă uniţi forţele într-un sens comun, toate merg ca pe roate şi rezultatele încep să apară.

Taur

Vă apropiaţi încet de finalul unei activităţi care v-a solicitat la maximum din punct de vedere fizic şi mental, dar rezultatele bune se prefigurează la orizont şi sunteţi foarte mulţumit de dumneavoastră. Vi se citeşte pe chip satisfacţia, mândria că aţi ajuns aici prin forţe proprii, dar mai bine staţi un pic să savuraţi reuşita înainte de a vă apuca de altceva.

Gemeni

Motivele de nemulţumire cu care vă confruntaţi azi nu merită atâta atenţie cât le acordaţi dumneavoastră. Sunteţi doar influenţat de anturaj, unde se vorbeşte numai de lipsuri, necazuri, probleme, aspecte de zi cu zi de care oricum nu puteţi scăpa, dar pe care le faceţi să pară mai mari decât sunt. În jurul dumneavoastră sunt zeci de alte motive, poate banale, care ar merita scoase în evidenţă, care arată că, în ciuda atâtor nemulţumiri, există şi alte motive de satisfacţie.

Rac

Nu puneţi la suflet ironiile şi replicile acide îndreptate azi spre dumneavoastră. Le faceţi să pară mai grave decât sunt, întrucât cei care vi se adresează azi încearcă, de fapt, să fie amuzanţi, să vă atingă prieteneşte, pentru a vă motiva mai mult. Nu priviţi aceste replici jucăuşe ca pe un atac la persoană, pentru că nu are nimeni asemenea intenţii, ci pur şi simplu unii nu prea ştiu să-şi adapteze tonul astfel încât ceea ce spun să sune într-adevăr a glumă.

Leu

Trebuie să vă controlaţi tonul şi agresivitatea verbală, pentru că atitudinea dumneavoastră poate răni profund pe unele persoane care nu sunt în cele mai bune toane. Şi aşa au atâtea pe cap, mai apăreţi şi dumneavoastră cu reproşuri şi mici răutăţi pe care le vor transforma într-un dezastru. Puteţi face mult rău prin gesturi sau cuvinte, tocmai de aceea trebuie să fiţi extrem de prudent în declaraţii şi afirmaţii.

Fecioară

Nimic interesant în program astăzi, ca atare puteţi profita de o zi liberă pentru a lenevi în voie pe lângă casă. Ori sunteţi foarte obosit şi nu găsiţi în dumneavoastră forţa de a face nimic care să vă solicite fizic, ori sunteţi foarte plictisit şi nu găsiţi nimic deosebit de făcut, deci ziua pare a fi complet pierdută pe lucruri banale, mărunte, neimportante pentru o fire creativă ca dumneavoastră.

Balanţă

Aveţi grijă la tonul pe care îl folosiţi azi în discuţiile dumneavoastră, poate mai ales cele care gravitează în jurul principiilor în care credeţi sau al unor informaţii contradictorii. Sunteţi cam nervos şi aţi putea spune lucruri prea agresive, pe care mai târziu nu veţi şti cum să le reparaţi. O vorbă aruncată în vânt la nervi sau o critică mult prea dură ar putea cauza cuiva o mare suferinţă.

Scorpion

Nu vă simţiţi bine în societate astăzi, de parcă aţi nimeri într-un mediu agitat, în care planează tensiunea şi ostilitatea. Disputele pot fi aprige pe unde treceţi, fără a avea, de fapt, vreo contribuţie la nervii descătuşaţi de ceilalţi, ca atare cel mai bine ar fi să nu vă băgaţi, să evitaţi locurile în care simţiţi că nu e în regulă ceva, altfel sunteţi prins la mijloc în războiul unor oameni care au ceva de împărţit, dar care nu au nicio legătură cu dumneavoastră.

Săgetător

Nu vă grăbiţi să treceţi repede peste un nivel foarte bun la care aţi ajuns prin eforturi susţinute. Deja vreţi să treceţi la etapa următoare, fără să savuraţi succesul actual. Ceilalţi vor şti să extragă din acest moment tot ce e mai bun cât mai mult timp posibil, dar dumneavoastră vă folosiţi de acest nivel doar pentru a vă propulsa spre scopurile următoare.

Capricorn

De dragul prietenilor faceţi de multe ori concesii şi la fel sunteţi nevoit să faceţi şi azi dacă nu vreţi să-l pierdeţi pe cel de lângă dumneavoastră. Deşi aveţi şi orgoliul dumneavoastră şi nu suportaţi să fie călcat în picioare, sunteţi totuşi nevoit să lăsaţi garda jos azi şi să-l lăsaţi pe celălalt să învingă. Nu e nicio competiţie între voi, dar ajungeţi într-un punct în care nimeni nu vrea să cedeze şi să-i dea celuilalt dreptate, ca atare, vreţi, nu vreţi, fiţi cel care renunţă la mândrie.

Vărsător

Ce zi superbă la orizont! Numai cu evenimente frumoase, cu veşti bune şi momente pline de romantism! Dacă veţi dedica această zi în totalitate iubirii, aţi fi cel mai fericit, pentru că vă încărcaţi bateriile de energie şi inima de sentimente puternice, de trăiri deosebite de care nu aveţi parte oricând! Bucuraţi-vă de fiecare moment oferit de cei care vă iubesc sincer şi fiţi alături de ei cu toată fiinţa!

Peşti

Un prieten bun ştie când aveţi nevoie de ajutor şi va interveni în favoarea dumneavoastră chiar şi fără a-i cere sprijinul. Azi puteţi descoperi cine ţine la dumneavoastră cu adevărat, pentru că veţi primi sfaturi bine documentate şi argumentate de la un om inteligent, care chiar vă vrea binele. Trebuie să ţineţi cont de părerile acestuia şi eventual să-i cereţi şi mai multe informaţii suplimentare.

Vizualizări: 721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: