Horoscop

Berbec

La o întâlnire cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită care vă va ajuta să intraţi în afaceri. Vă puteţi îndeplini visele destul de repede, cu condiţia să evitaţi orice fel de speculaţii. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune, mai ales după-amiază.

Taur

O cunoştinţă vă propune să colaboraţi într-o afacere. Vă sfătuim să acceptaţi, pentru că sunt şanse să scăpaţi de problemele financiare. Ar fi bine să vă ocupaţi şi de problemele de familie. Încercaţi să terminaţi ce aţi început! Vă sfătuim să aveţi răbdare cu partenerul de viaţă şi să îi ascultaţi sugestiile.

Gemeni

O întâlnire neaşteptată vă dă programul peste cap. Se pare că faceţi cunoştinţă cu o persoană cu care veţi putea face afaceri. Vă sfătuim să vă abţineţi de la speculaţii. Ar fi bine să nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi sigur că vă puteţi ţine de cuvânt.

Rac

Aveţi un spirit practic deosebit şi prindeţi din zbor o afacere profitabilă. În plus, s-ar putea să vi se propună o colaborare. Vă recomandăm să nu luaţi nici o decizie importantă fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. După-amiază s-ar putea să aveţi musafiri de la care primiţi un cadou deosebit.

Leu

Vă sfătuim să nu începeţi nimic nou până nu terminaţi treburile urgente. Comunicaţi cu multă uşurinţă şi aveţi posibilitatea să vă faceţi prieteni noi. Puteţi avea succes în activităţi casnice, dar este recomandabil să nu luaţi decizii de unul singur. Veţi acorda mai multă atenţie membrilor mai tineri din familie.

Fecioară

Sunteţi într-o formă deosebită, de care vă sfătuim să profitaţi. Este o zi bună pentru investiţii, dar şi relaţiile sentimentale sunt favorizate. Pe plan financiar nu aveţi probleme, iar cu sănătatea staţi bine. Petreceţi seara în mijlocul familiei.

Balanţă

Intuiţia vă poate ajuta să rezolvaţi probleme importante, dar ar fi bine să ţineţi seama şi de părerile partenerului de viaţă. Nu neglijaţi problemele casnice. După-amiază s-ar putea ca o rudă bolnavă să vă ceară ajutorul. Se pare că partenerii vor să înceapă un nou proiect şi vor dori să audă şi punctul vostru de vedere.

Scorpion

Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă şi intenţionaţi să vă apucaţi de afaceri. Puteţi fi optimist: pentru că aveţi şanse mari de reuşită. Staţi bine cu sănătatea, dar vă recomandăm să nu neglijaţi odihna. Sunt posibile activităţi de petrecere a timpului liber, picnicuri şi călătorii scurte.

Săgetător

Ar fi bine să puneţi în practică ideile de afaceri care vă vin dimineaţa. La nevoie, nu ezitaţi să vă împrumutaţi de la o rudă mai în vârstă! Vă sfătuim să ţineţi cont şi de sugestiile partenerului de viaţă, care vă va reproşa că în ultima vreme vă neglijaţi atribuţiile casnice.

Capricorn

Vă vizitează un prieten de familie care vă propune o colaborare pe termen lung. Spre seară, vă schimbaţi programul şi acceptaţi să mergeţi la o petrecere. Vă sfătuim să fiţi cumpătat, pentru că sunteţi predispus la probleme digestive.

Vărsător

Planurile dumneavoastră de afaceri încep să se materializeze. Nu este exclus să începeţi o activitate nouă, cu mari şanse de reuşită. Se întrevede o călătorie în care puteţi avea satisfacţii pe plan material şi sentimental. Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile unei femei mai în vârstă.

Peşti

Este o zi bună pentru a vă consolida relaţiile sociale şi de afaceri. Relaţiile cu persoana iubită sunt favorizate în mod special. Aveţi ocazia să faceţi investiţii care vă vor aduce profituri frumoase, dar vă sfătuim să aveţi răbdare până încep să apară rezultatele.

Vizualizări: 844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: