Horoscop

Berbec

Creativitatea artistică este stimulată şi marchează începutul unei perioade excelente pentru a demara un proiect. Ceea ce începeţi azi are şanse mari de reuşită, cu condiţia să nu vă grăbiţi. Vă sfătuim să fiţi atent la tendinţa către speculaţii şi investiţii speculative, pentru că riscul de a ieşi în pierdere este mare.

Taur

Începe o perioadă în care căminul şi familia se vor afla în centrul atenţiei. Este un moment foarte bun pentru a începe lucrări de renovare, reparaţii sau schimbarea ori rearanjarea mobilierului. Perioada care urmează este bună şi pentru tranzacţii imobiliare sau mutarea în altă locuinţă.

Gemeni

S-ar putea să luaţi o decizie importantă, probabil în legătură cu o activitate intelectuală. Puteţi conta pe sprijinul prietenilor şi al rudelor. Este posibil să vă împăcaţi cu un vecin sau să găsiţi soluția unei probleme mai vechi din locuinţă.

Rac

Se pare că sunteţi hotărât să găsiţi o nouă sursă de venituri. Nu este exclus ca în a doua parte a zilei să aveţi o idee promiţătoare şi să treceţi la fapte. Atenţie la tendinţa de a cumpăra bunuri de valoare sau obiecte de lux, care v-ar putea destabiliza bugetul! S-ar putea să vă resimţiţi din cauza activităţii intense din ultima perioadă.

Leu

Aveţi energie şi entuziasm, pregătindu-vă pentru o perioadă de înnoiri. Este un moment foarte bun pentru a investi în propria persoană, mai ales în ceea ce priveşte înfăţişarea şi forma fizică. Încercaţi o tunsoare/coafură nouă, un tratament cosmetic sau achiziţionarea unui articol nou de îmbrăcăminte.

Fecioară

Se pare că sunteţi într-o formă foarte bună şi puteţi avea succes în afaceri, călătorii şi pe plan sentimental. Cu sănătatea şi cu moralul ar trebui să staţi foarte bine. Nu vă refuzaţi câte un răgaz de meditaţie şi introspecţie!

Balanţă

Începe o perioadă în care ar fi bine să vă revizuiţi priorităţile şi să vă stabiliţi noi obiective, care să corespundă cu speranţele dumneavoastră. Este posibil să fiţi invitat să participaţi la întrunirea unui grup sau a unei organizaţii cu care aveţi interese sau aspiraţii comune.

Scorpion

Inventivitatea de care daţi dovadă vă poate fi de mare ajutor în afaceri. Este momentul să finalizaţi planurile în ceea ce priveşte o investiţie sau o achiziţie importantă. Acest proiect se poate concretiza în scurt timp şi sunt şanse să obţineţi beneficii substanţiale.

Săgetător

Se pare că vă gândiţi la o călătorie în străinătate. Poate că veţi pleca în curând, sau poate că faceţi planuri de călătorie, ori vă decideţi să învăţaţi o limbă străină. Acest context astral este favorabil demersurilor pentru rezolvarea unei chestiuni de natură juridică sau în legătură cu o rudă prin alianţă.

Capricorn

S-ar putea să fiţi preocupat de o investiţie sau de o chestiune care are legătură cu o moştenire. Nu vă grăbiţi şi consultaţi-vă cu familia, pentru a evita orice reproşuri ulterioare. Dacă v-aţi propus să faceţi schimbări importante în plan financiar, contextul astral actual vă este favorabil.

Vărsător

Sunteţi plin de energie şi aveţi idei originale, pentru care vă bucuraţi de aprecierile colegilor de muncă şi ale partenerilor de afaceri. Dacă aveţi posibilitatea să faceţi o călătorie de plăcere, profitaţi de ocazie. Chiar dacă trebuie să cheltuiţi mai mult decât aveaţi de gând, nu v-ar strica să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de problemele din ultima perioadă.

Peşti

Reuşiţi să finalizaţi un proiect profesional important, iar colaborarea cu un partener de afaceri ar putea începe să dea rezultatele pe care le aşteptaţi. Relaţiile sentimentale ar putea trece prin momente tensionate. O rudă vă poate ajuta să depăşiţi cu uşurinţă această situaţie.

Vizualizări: 687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: