Irina Loghin, soacră la 79 de ani

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din toate timpurile, Irina Loghin, a devenit pentru prima dată soacră la 79 de ani. Fiica ei, Irinuca Cernea, s-a căsătorit cu un bărbat din Târgu Jiu, cu care are o relație de mai mulți ani. Ambii lucrează la o companie din telecomunicații.

Ceremonia religioasă a avut loc în week-end, la Mânăstirea Cașin, petrecerea având loc sâmbătă seară la un luxos restaurant de pe malul lacului Floreasca din București. Foarte mulți dintre intivați au fost din lumea muzicii populare, Irina Cernea cântând și ea ocazional alături de mama ei Irina Loghin.

Fuego a dat startul distracției, el cântând când mirii au dansat primul vals în calitate de soț și soție. Îndrăgitul artist a ales o melodie emoționantă, care se numește “Te iubesc” și, în timp ce performa, alături era Irina Loghin care avea lacrimi în ochi de fericire. “Cu bucurie și onoare, deschid petrecerea surorii mele de suflet, Irinuca Loghin! Casa de piatra, dragilor! Sa va fie viața o continua bucurie! #nunta #paulsurugiufuego #teiubesc #valsulmirilor #irinaloghin #alesis”, a scris Fuego pe pagina lui de Facebook.

(A.A.)

Galerie foto



Vizualizări: 9,071

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: