Horoscop

Berbec

În prima parte a săptămânii, cariera şi poziţia socială sunt preocupările dominante. Este o perioadă de mari răscoliri, fiind posibile turnuri ale unor situaţii considerate până nu demult sigure şi confortabile. Puteţi obţine favoruri sau chiar îndatoriri noi la locul de muncă, ce vă vor aduce faimă şi recunoaştere, însă ceva funcţionează defectuos. Există persoane în jur care nu vă văd cu ochi buni, astfel că aveţi nevoie de eforturi serioase pentru a depăşi neplăcerile.

Taur

O săptămână dinamică pentru relaţiile cu străinătatea, pentru călătorii, dar şi pentru activităţile intelectuale. Sunt posibile evenimente interesante, răscolitoare şi pe segmentul muncii legat de străinătate, parteneri străini sau interviuri pentru un job. Şefii vă vor recunoaşte meritele şi vă vor răsplăti eforturile depuse în ultimul timp.

Gemeni

În primele zile ale săptămânii vă puteţi ocupa de chestiuni financiare, este vorba despre taxe, facturi curente sau demersuri specifice banilor şi bunurilor în comun cu alţii. Pot apărea şi neplăceri greu de estimat, însă paza bună trece primejdia rea. Se conturează elemente noi în zona relaţiilor cu străinătatea şi a studiilor superioare. Sunt momente favorabile de a începe o formă de şcolarizare pe termen lung sau într-o altă ţară.

Rac

În prima parte a săptămânii, relaţiile parteneriale şi colaborările sunt în prim plan. Discuţii aprinse, revenire asupra unor subiecte delicate, vechi, nerezolvate, controverse deosebite. În plan financiar se conturează discret câştiguri din activităţi profesionale colaterale locului de muncă, însă ceva este periculos, foarte bine ascuns.

Leu

Locul de muncă şi sănătatea primesc energii deosebite, care vor răscoli totul. Puteţi primi noi sarcini de serviciu, plăcute sau mai puţin plăcute alături de colegi binevoitori sau mai puţin binevoitori. Chiar dacă există şi animozităţi le puteţi depăşi. În paralel, sănătatea este foarte vulnerabilă, bine fiind să vă îngrijiţi corespunzător. Sunt posibile consultaţii, analize medicale şi chiar intervenţii chirurgicale. Segmentul relaţiilor parteneriale şi al colaborărilor se va remarca prin discuţii aprinse.

Fecioară

Creativitatea, relaţiile sentimentale şi cele cu copiii devin prioritare încă din primele zile ale săptămânii. Se întrezăresc discuţii aprinse, reluarea unor acţiuni comune mai vechi ce nu au fost înţelese sau finalizate. Există multă ostilitate pe segmentul amoros, de aceea fiţi prudent şi nu daţi curs primului impuls.

Balanţă

Prima parte a săptămânii este caracterizată de treburi gospodăreşti. Puteţi face curăţenii generale, planuri de reamenajări interioare sau vă puteţi orienta şi către o locuinţă nouă. Dialogurile cu membrii familiei şi cu neamurile sunt frecvente, unele purtate pe tonuri înalte, cu acuze mai mult sau mai puţin fondate. Se recomandă prudenţă, răbdare şi toleranţă. Relaţiile cu persoana iubită şi cele cu copiii sunt active în a doua parte a săptămânii.

Scorpion

La începutul săptămânii sunteţi mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse: de la cele în interes de serviciu la cele de agrement. Pe de altă parte este posibil să fiţi tentat să vă implicaţi în cursuri scurte legate de artă, psihologie, discipline economico-finaciare sau orice alt domeniu plăcut sufletului. Relaţiile cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi sunt dinamice şi foarte controversate.

Săgetător

Începutul săptămânii vă aduce discuţii şi aspecte legate de bani. Sunt posibile cheltuieli majore comune cu alţii pe facturi, taxe sau pe daune, de genul amenzi sau restanţe financiare. Puteţi descoperi nereguli în documentele financiare sau în cele care atestă că deţineţi bunuri personale. Fiţi prudent şi verificaţi totul cu atenţie, eventual şi cu ajutorul unui specialist în domeniu. Pe de altă parte, se încheie o etapă de câştig din munca proprie, iar nemulţumurile pot fi majore.

Capricorn

La începutul săptămânii debordaţi de energie. Sunteţi hotărât să vă ocupaţi de tot şi toate şi chiar veţi reuşi. Însă, agresivitatea şi graba sunt accentuate. Este posibil să fiţi nevoit să reluaţi unele activităţi personale sau profesionale, mai ales pe secţiunea detalii. În a doua parte a săptămânii se întrezăresc cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian.

Vărsător

În primele zile ale săptămânii nu prea se simte prezenţa voastră în anturaj. Sufletul vostru are nevoie de odihnă şi de un nou plan de viaţă. Se pot evidenţia afecţiuni mai vechi sau mai noi, de aceea fiţi prudent şi îngrijiţi-vă corespunzător. Evitaţi, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi chiar intervenţiile chirurgicale. Riscurile sunt majore din toate punctele de vedere.

Peşti

Interesantă şi foarte controversată săptămână la capitolul prieteni. Se pot ivi neînţelegeri din cauza divergenţelor de opinii, însă le puteţi depăşi cu puţin efort şi bunăvoinţă. Pe de altă parte, astrele vă vor trimite raze în zona mentalului profund. Astfel, sunt posibile insomnii, stări de nelinişte, vise premonitorii sau viziuni. Ocupaţi-vă doar de activităţile de rutină şi încercaţi să vă odihniţi mai mult.

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: