Horoscop

Berbec

O zi în care activităţile intelectuale reprezintă tema principală. Este bine să planificaţi călătorii, etape de studiu sau documentare care vă vor fi de mare folos atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Dialogurile cu persoana iubită sau copiii vă ajută mult în luarea deciziilor.

Taur

Planurile financiare întocmite astăzi vor da roade la momentul potrivit. Acum este posibil să regândiţi bugetul cheltuielilor, să achitaţi datorii vechi şi să staţi de vorbă cu persoanele alături de care sunteţi implicat în cheltuieli majore. Fiţi prudent şi evitaţi conflictele, deoarece toată lumea este nerăbdătoare.

Gemeni

În plan partenerial sunt posibile răsturnări de situaţie deosebite. Probabil că v-aţi bazat pe anumiţi colaboratori sau pe anumite înţelegeri, iar acum constataţi că totul se năruie ca într-un joc de domino. Neînţelegerile apar fie de la mentalităţi, concepţii diferite, fie de la gesturile unora care vă vor deranja profund.

Rac

Activităţile profesionale sunt multe, urgente şi este dificil să apelaţi la sprijinul colegilor. Selectaţi priorităţile şi ocupaţi-vă foarte bine numai de ele. Există riscul să vă pierdeţi în detalii neimportante sau să vă gândiţi la faptul că eforturile depuse nu vă sunt răsplătite suficient.

Leu

În relaţiile sentimentale se petrec schimbări, astfel că vă poate părea dificil să menţineţi armonia şi echilibrul atât în relaţia cu persoana iubită, cât şi în relaţia cu copiii. Sunteţi cel care are nevoie să-şi remodeleze concepţiile şi atitudinea vizavi de ceilalţi.

Fecioară

Ocupaţi-vă de activităţile domestice şi de relaţiile cu membrii familiei. Sunt momente excelente pentru a lămuri problemele casei şi pentru a aplana conflicte în care sunteţi implicat alături de rude.

Balanţă

Se pare că socializarea este activitatea de bază a zilei. Pe de o parte, în plan profesional sunt posibile întâlniri şi discuţii cu persoane importante. Însă, pe de altă parte, fie o rudă, fie un prieten apropiat vă vor cere sprijinul într-o chestiune personală. Sfatul unor colegi sau al unor prieteni este binevenit.

Scorpion

Primiţi bani sau cadouri din partea celor dragi, dar mai ales dinspre segmentul profesional puteţi primi salariul sau oferte de colaborare care vă vor aduce cu siguranţă, la momentul potrivit, venituri bune. Astfel apare dorinţa de a cheltui fie pe cele necesare traiului cotidian, fie pe mofturi dorite în ascuns de multă vreme.

Săgetător

Sunteţi într-o formă de zile mari, astfel că ar fi minunat să vă ocupaţi numai de voi şi de activităţile dragi. Detaşaţi-vă de tumultul cotidian şi de problemele altora! Unii vor încerca că vă împovăreze cu neplăcerile sau cu sarcinile lor de lucru.

Capricorn

Oboseala este accentuată, de aceea ar fi bine să vă feriţi de spaţii aglomerate şi de persoanele zgomotoase. Sunt momente bune pentru a vă regândi planuri de viaţă şi relaţiile în care sunteţi implicat. O discuţie cu cineva drag şi de încredere vă ajută să observaţi şi să vă bucuraţi de partea plină a paharului vieţii voastre.

Vărsător

A discuta astăzi cu prietenii sau cu colegii de la serviciu este dificil, pentru că aceştia vă vor evidenţia aspectele neplăcute din viaţă. Vă bazaţi pe oameni care nu vă mai pot sprijini, de aceea fiţi prudent şi înţelegător cu aceştia. Partenerul de viaţă este cel care vă poate oferi adevăratul sprijin de care aveţi nevoie acum.

Peşti

Sunteţi văzut şi auzit de către colegi, dar şi persoanele dragi din mediul familial vă vor fi alături, urmărindu-vă vorbele şi gesturile cu interes. S-ar putea să descoperiţi nereguli în activităţile profesionale.

Vizualizări: 641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: