Horoscop

Berbec

Vă aflaţi în compania unei persoane de a cărei moralitate vă cam îndoiţi. Nu doriţi ca reputaţia dumneavoastră să aibă de suferit din cauza eventualei asocieri cu astfel de oameni, de aceea staţi deoparte, tăcut, suspicios, aşteptând să scăpaţi cât mai repede de această tovărăşie care nu vă onorează.

Taur

Apucaţi-vă de treabă, nu aşteptaţi de la alţii să facă ceea ce puteţi face şi singur. Deţineţi toate resursele potrivite pentru un succes deplin: aveţi şi răbdare, şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie, deci ajunge doar să puneţi mâna pe unelte şi să începeţi să clădiţi. Nu vă sperie cât de lung e drumul până la rezultatele finale, ci sunteţi conştient că nimic nu vă ridică peste noapte.

Gemeni

Gândul zboară spre locuri însorite, calde, luminoase, şi, dacă aveţi ocazia să evadaţi din spaţiul în care vă aflaţi aţi fi cel mai fericit. Dacă nu puteţi călători de adevărat, vă veţi mulţumi şi cu vizite imaginare, citind sau răsfoind fotografii cu locuri exotice. Poate sunteţi printre norocoşii care deja îşi planifică viitorul concediu. Pe de altă parte, un proiect început mai demult dă semne că se apropie de final.

Rac

Deşi sunteţi tentat să spuneţi că nimic nu merge, că sunteţi ţinut pe loc de cine ştie ce piedici imposibil de trecut, după ce veţi depăşi acest moment vă veţi da seama că acel hop era chiar benefic. Nu vă supăraţi că unele lucruri nu evoluează în ritmul sau direcţia pe care o vreţi, pentru că nu aveţi de unde să ştiţi, de fapt, de ce vi se pun aceste piedici.

Leu

Vă simţiţi bine şi vă permiteţi să vă şi distraţi din când în când. Zâmbiţi, amuzaţi-vă, glumiţi, pentru că e atitudinea perfectă în situaţia de faţă. Inima vă îndeamnă să priviţi lucrurile dintr-un unghi ceva mai distractiv, pentru că aşa veţi trece mult mai uşor peste hopuri. Faceţi haz de tot ce se petrece în jur, nu puneţi nimic la suflet pentru că nu are rost să vă stricaţi buna dispoziţie cu lucruri neimportante.

Fecioară

Situaţia financiară e în creştere, aveţi încredere în sensul promiţător în care evoluaţi, dar încercaţi să vă domoliţi nerăbdarea. Nu puteţi atinge bunăstarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cât aţi bate din palme, deci încercaţi să evoluaţi lent, după tehnica paşilor mărunţi. Un succes îl naşte pe altul, și sunteţi încă pe parcurs către rezultatele pe care le visaţi.

Balanţă

Vă sare ţandăra pentru că vi se răspunde agresiv, nepoliticos și nu găsiţi nicăieri un dram de amabilitate şi înţelegere. Dacă aveţi de a face cu instituţiile statului, birocraţia vă va duce la exasperare, pentru că nu găsiţi nicăieri persoane care să vă asculte şi să vă înţeleagă doleanţele. Multe uşi vi se închid în nas, sunteţi trimis la plimbare cu un ton superior şi terminaţi ziua cu un sentiment de iritare.

Scorpion

Cu ajutorul potrivit, totul vă merge de minune, deci aici trebuie să faceţi cele mai mari eforturi de a găsi tovarăşii cei mai buni pentru situaţia în care vă aflaţi, să le câştigaţi simpatia şi dorinţa de a vă sări în ajutor. Apelaţi la tot arsenalul de cucerire, pentru că aveţi nevoie de prieteni care să participe la problema în care sunteţi implicat.

Săgetător

Dacă nu vă ţineţi sub control nervii, riscaţi să porniţi într-o direcţie care nu va avea efectele dorite. Riscurile de a rupe o relaţie care durează de mulţi ani, de a pleca de la un loc de muncă într-un moment de iritare maximă, de a renunţa la un proiect doar pentru că aţi ajuns într-un impas, sunt mai mari, de aceea ar fi bine să vă calmaţi înaintea oricărei decizii cu iz categoric altfel veţi regreta.

Capricorn

Nedreptatea devine insuportabilă pentru dumneavoastră şi vă ridicaţi cu vehemenţă împotriva celor care nu ştiu să respecte adevărul sau legea. Că e vorba de legi scrise încălcate de unii cu bună ştiinţă sau de nişte legi ale bunului-simţ de care unii nu ţin cont, vă irită atitudinea obraznică a unora şi încercaţi să luaţi unele măsuri severe.

Vărsător

Nu puteţi coopera eficient cu nişte persoane mai tinere, cu o atitudine mai modernă, dar cu care nu puteţi fi de acord. Daţi dovadă de un dram de rigiditate, pentru că nu vă puteţi adapta deloc la ideile lor un pic cam prea avansate pentru modul caracteristic de a privi lucrurile. Îi cam trageţi înapoi, dar noroc că ei nu ţin cont de piedicile puse, ci îşi văd de treabă până la capăt.

Peşti

Dacă discutaţi şi cu alţii despre planurile cele mai frumoase, aţi putea primi o mulţime de sfaturi folositoare care v-ar putea trimite mai repede spre scopul final. Nu păstraţi proiectele la care visaţi, oricât de ciudat ar suna pentru alţii, pentru că aţi putea descoperi şi alte persoane cu vise similare şi puteţi urma sfaturile venite de la acestea.

Vizualizări: 690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: