Horoscop

Berbec

Vă lăsaţi dus de val şi spuneţi unele lucruri nepotrivite într-un anturaj cu oameni importanţi. Nu este de mirare că atrageţi tot felul de priviri lipsite de apreciere şi ar fi bine să vă spălaţi rapid imaginea, înainte ca tot ceea ce faceţi să aibă consecinţe pe termen lung.

Taur

Nevoia de cunoaştere este în creştere, aşa că aţi putea să vă înscrieţi la unele cursuri de perfecţionare. Veţi cunoaşte oameni noi şi faceţi o mică schimbare, ceea ce este de bun augur, luând în considerare rutina care vă cam roade în ultima vreme.

Gemeni

Lăsaţi deoparte o serie de prejudecăţi după care v-aţi ghidat în ultima vreme şi descoperiţi că unele persoane sunt chiar agreabile. De acum înainte acordaţi mai puţină atenţie primei impresii şi uitaţi-vă dincolo de aparenţe pentru că, de cele mai multe ori, vă înşelaţi atunci când puneţi etichete.

Rac

Sunteţi plin de idei, iar acest lucru se va vedea la birou! Modul în care partenerul de relaţie îşi organizează activităţile vă nemulţumeşte. Vi se pare că dintr-un motiv sau altul pierdeţi timpul și sunteţi nevoit să vă ocupaţi de lucrurile serioase.

Leu

Un prieten vechi s-ar putea să vă contacteze, cerându-vă ajutorul. Lăsaţi să se înţeleagă o serie de lucruri doar pentru că sunteţi în căutare de senzaţional. Din păcate, nu toată lumea vă apreciază, ba din contră majoritatea celor pe care îi întâlniţi azi îşi vor forma o impresie eronată despre dumneavoastră.

Fecioară

Trebuie să daţi frâu liber oricărei porniri creative! Nu vă cenzuraţi şi veţi vedea cum oamenii din jur vor fi surprinşi de ideile dumneavoastră. Bucuraţi-vă de atenţia primită, oricine are nevoie de asta din când în când. Sunt mari şanse să întâlniţi o persoană care vă va ajunge la inimă!

Balanţă

Este momentul să vă transformaţi visele în realitate. Cu mare iscusinţă reuşiţi să scăpaţi de o activitate care nu vă face plăcere şi chiar vă amuzaţi văzând că cei din jur vă cred. În tot acest timp vă ocupaţi de ceea ce vă preocupă cu adevărat, şi anume relaţia în care vă aflaţi.

Scorpion

Planetele vă determină să fiţi foarte înţelegător şi dispus la orice. Un astfel de comportament nu va fi chiar altruist, fiindcă veţi avea nevoie de afecţiune şi bunătate. Atunci când vă doriţi ceva, faceţi tot ce vă stă în putinţă să-l obţineţi, aşa că nu aveţi de ce să vă faceţi griji.

Săgetător

Aveţi un spirit practic ce ar putea fi invidiat de cei din jur. Mulţi sunt încântaţi de ceea ce văd şi chiar vă iau drept model. Vă simţiţi flatat de cuvintele lor, dar nu credeţi că este momentul să vă umflaţi în pene şi bine faceţi, căci se anunţă zile delicate.

Capricorn

Este o zi potrivită să ascultaţi ce au ceilalţi de spus şi să respectaţi asta. Vă comportaţi exemplar acasă şi tot există cineva nemulţumit de comportamentul afișat. Constataţi cu uimire că nu aveţi foarte multă lume de partea dumneavoastră, chiar dacă mereu aţi fost solidar cu alţii.

Vărsător

Nu aveţi chef de nimeni, dar aveţi grijă să nu îi lăsaţi pe colegii de muncă să vadă asta. Nu înţelegeţi mare lucru din ceea ce vi se întâmplă şi vă pedepsiţi de parcă aţi făcut lucrurile de unul singur. Profitaţi de un moment liber şi amintiţi-vă cam de câte ori aţi ieşit din situaţii disperate.

Peşti

Este momentul să vă gândiţi la viaţa exterioară şi interioară şi să găsiţi un echilibru. În dragoste sunteţi novice şi temerile vă sufocă din cauza eşecurilor sentimentale pe care le-aţi avut până acum. Nu ştiţi încotro să vă îndreptaţi şi ideea unei noi încercări vă sperie.

Vizualizări: 729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: