Horoscop

Berbec

Evenimentele din ziua aceasta se succed cu mare rapiditate şi nu mai ştiţi cum să vă adaptaţi. Recomandarea zilei ar fi să vă retrageţi câteva minute şi să vă întrebaţi dacă merită sau nu acest zbucium interior. Pe seară este posibil să doriţi să ieşiţi în oraş împreună cu familia.

Taur

Nu este exclus să începeţi ziua cu probleme de ordin financiar, ceea ce nu va fi în folosul dumneavoastră. Pe seară încercaţi să vă reîncărcaţi bateriile cu energie pozitivă, făcând împreună cu familia activităţi care vă sunt pe plac. Cei dragi vor fi bucuroşi să vă ajute să vă detensionaţi.

Gemeni

Astăzi este posibil să vă stăpâniţi cu greu emoţiile, de aceea nu reuşiţi să vă concentraţi pe sarcinile de la muncă, ceea ce vă cauzează o stare deranjantă de nervozitate. Trebuie să luaţi totul cu calm şi să calculaţi foarte bine tot ce urmează să faceţi pentru că sunteţi în pericol să faceţi greşeli care pot fi ireparabile.

Rac

S-ar putea să fiţi anunţat că trebuie să munciţi peste program, pentru a finaliza un proiect care nu mai suferă amânare. Disconfortul creat este posibil să vă afecteze relaţia cu cei dragi de acasă. Pe de altă parte, dacă sunteţi singur, nu vă veţi putea gândi decât la deliciile dragostei, însă fiţi prudent, totul s-ar putea să fie doar o aventură.

Leu

Nu încercaţi să aduceţi schimbări într-o relaţie de dragoste, deoarece există riscul de a vă lovi de rezistenţa celor dragi. Evitaţi să îi faceţi să sufere, dar aveţi grijă să nu vă neglijaţi pe dumneavoastră. Este o zi favorabilă pentru a vă gândi la planuri de viitor, în linişte şi relaxare.

Fecioară

Ziua de astăzi atrage atenţia asupra unui lucru ce nu a fost rezolvat în ultima perioadă, veţi conştientiza unde este problema şi veţi sta poate peste program pentru a o remedia.

Balanţă

Poate că astăzi vă veţi lua un răgaz pentru a vă pune întrebarea de ce aţi ajuns în situaţia de a fi singur. Karma vă cere în această zi dezvoltare interioară prin introspecţie, iar dacă sunteţi într-o relaţie, posibil să simţiţi nevoia de a schimba ceea ce nu merge în relaţia cu partenerul de viaţă.

Scorpion

Dacă alcoolul este lăsat să devină începând de azi tentaţia zilei, veţi ajunge să aveţi ieşiri necontrolate, iar pe viitor vă veţi da seama cât de mult rău v-aţi făcut cu mâna dumneavoastră. Prin urmare, nu daţi frâu liber tentaţiei, chiar dacă treceţi printr-un stres, acesta se va putea elimina în alt mod.

Săgetător

Se vede că intuiţia nu vă minte niciodată, vi se confirmă astăzi că ceea ce aţi simţit în legătură cu cineva din anturaj se adevereşte. V-ar fi plăcut să nu fie adevărat, deoarece ţineţi la persoana respectivă, dar se pare că nu este de încredere şi nu merită atenţie din partea dumneavoastră pe viitor.

Capricorn

Chiar dacă în ultima perioadă aţi încercat să treceţi cu vederea unele nemulţumiri venite din partea celor dragi, acum vă simţiţi folosit. Din cauza frustrării încercaţi să nu cheltuiţi totul în acelaşi loc, urmăriţi un obiectiv care vă va schimba perspectiva următoarei perioade.

Vărsător

Succesul pe plan financiar va defini ziua de astăzi. Oboseala nu este trecută în agenda de lucru, deveniţi o sursă de energie şi de inspiraţie pentru cei din anturaj. Cu toate acestea, preferaţi să aveţi o zi retrasă de ochii curioşilor, pentru a vă focaliza pe ceea ce aveţi de făcut pe viitor.

Peşti

Este o zi favorabilă noilor începuturi. Propuneri tentante pe plan financiar vă captează toată atenţia. Sunteţi dispus să vă implicaţi şi să le dezvoltaţi pe baza ideilor creative. Afectiv, astrele pot să aducă un partener nou, să vă îndrăgostiţi, să primiţi complimente sau cereri de căsătorie.

Vizualizări: 843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: