Horoscop

Berbec

La serviciu vor fi multe de făcut şi va trebui să faceţi eforturi deosebite pentru a realiza tot ce v-aţi propus. Colegii nu se vor arăta prea cooperanţi şi va trebui să vă descurcaţi singur. Din fericire pentru dumneavoastră, începe o perioadă în care veţi fi susţinut de superiorii ierarhici.

Taur

Fiţi prudent în a vă implica în activităţi de colaborare. De asemenea, partenerul de viaţă ar putea avea unele neplăceri; încercaţi să-i fiţi alături. Chiar dacă nu va avea probleme deosebite, are nevoie mai mult ca oricând să ştie că poate miza pe sprijinul dumneavoastră.

Gemeni

Daţi dovadă de suficientă energie fizică pentru a duce totul la bun sfârşit. Dacă veţi da dovadă de ceva mai multă răbdare şi modestie, nu aveţi cum să daţi greş. Partenerul de suflet ar putea avea unele nemulţumiri şi va avea nevoie de sprijinul dumneavoastră necondiţionat.

Rac

Popularitatea este la limita superioară, aşa că puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a vă lărgi cercul de prieteni. Traversaţi o perioadă în care ceea ce demaraţi, chiar dacă nu pare foarte important, vă va urmări mult în viitor.

Leu

La slujbă veţi avea unele controverse cu superiorii ierarhici şi ar fi bine să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Oricum, iniţiativele dumneavoastră vor fi apreciate de şefi, atâta doar că nu sunt dispuşi să vă dea mână liberă.

Fecioară

Nu reuşiţi să depăşiţi starea de agitaţie care vă caracterizează în ultimul timp. Astăzi sunteţi chiar ceva mai pesimist şi n-ar strica să faceţi ceva care să vă relaxeze şi să vă ajute să vedeţi viaţa în culori mai deschise. La slujbă, evenimentele nu par să vă avantajeze, căci vă veţi confrunta cu tot felul de obstacole.

Balanţă

În relaţia cu partenerul, veți avea o zi destul de tensionată, în care vă veţi enerva pentru că nu veţi reuşi să ajungeţi la un acord asupra unor chestiuni de interes comun. Ofertele de distracţii se pare că nu vor lipsi şi vor veni mai ales din partea prietenilor.

Scorpion

Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie situaţiei materiale şi, mai ales, investiţiilor pe termen lung pe care intenţionaţi să le faceţi. La serviciu va fi în fiecare secundă câte ceva de făcut. Ar trebui să vă faceţi o listă de priorităţi, altfel vă veţi risipi în activităţi minore, care nu vă vor aduce nici o satisfacţie.

Săgetător

Vă concentraţi destul de greu, aşa că tot ceea ce veţi avea de făcut vă va lua mai mult timp decât de obicei. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jur. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să v-o canalizaţi spre un scop concret.

Capricorn

În plan sentimental n-ar strica să faceţi unele reevaluări. Dacă veţi reuşi să vă autodepăşiţi, să lăsaţi să triumfe înţelepciunea, realizările pe care le aşteptaţi nu vor întârzia să apară. La slujbă reuşiţi să fiţi eficient, iar implicarea în activităţi financiare va avea rezultate mulţumitoare.

Vărsător

Starea psihică nu este nici pe departe dintre cele mai fericite, dar, dacă v-aţi implica în activităţi practice, v-aţi simţi ceva mai bine. În plan profesional veţi avea parte de o perioadă extrem de agitată, în care lucrurile nu vor ieşi decât cu mare greutate.

Peşti

Pe cât posibil, ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii căci există un mare risc de a avea probleme cu autorităţile. De asemenea, fiţi prudent, căci cineva încearcă să ţese o mulţime de intrigi în jurul dumneavoastră.

Vizualizări: 765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: