Horoscop

Berbec: Astăzi participați la multe evenimente sociale şi vă va face plăcere să cunoaşteți oameni noi sau să fiți alături de prieteni pe care nu i-ați mai văzut demult. Conversaţiile vor fi foarte interesante şi veți avea multe de învăţat. S-ar putea chiar să vă trezească interese noi.

Taur: Munca şi cariera vă aduc succesul şi prosperitatea pe care le-ați aşteptat. Simţiți că, în sfârşit, ceilalţi vă recunosc efortul şi implicarea. Urmează o mărire de salariu și o creştere a respectului între colegi şi prieteni. Nu sărbătoriți, însă, exagerat acest eveniment.

Gemeni: Astăzi sunteți plictisit de viaţa obişnuită şi dornic să îmbrăţişați aventura. Este o perioadă bună să plănuiți o vacanţă, mai ales dacă mergeți cu un prieten bun. Instinctele artistice sunt foarte ascuţite şi vă vor ajuta să obţineți admiraţia celorlalţi.

Rac: Astăzi aveți foarte mulţi vizitatori interesanţi. Poate dați o petrecere sau sunteți gazda unui eveniment important. Veți avea în faţă oameni din toate domeniile şi oameni care lucrează cu sume mari de bani. Ascultați ce au de spus, pentru că s-ar putea să învățaţi lucruri importante de la ei.

Leu: Canalele de comunicare vă aduc în faţa ochilor multe informaţii importante. Conversaţiile pe orice subiect sunt benefice acum, deoarece mintea funcţionează foarte bine şi reţineți tot ce învățați. Afecţiunea pentru prieteni, rude şi oamenii din jur este la cote maxime.

Fecioară: Primiți sfaturi importante, care vă vor ajuta să vă măriți veniturile. Vă simţiți bine şi sunteți foarte atrăgător, aşa că nu vă mirați dacă veți primi multe complimente. Îi abordați cu uşurinţă pe ceilalţi şi comunicați foarte bine.

Balanţă: Sunteți romantic şi mai interesat ca oricând de artă. Vă simţiți inspirat de muzica minunată, pictură, poezie şi dramă. Vă doriți să împărtăşiți aceste sentimente cu o persoană specială. Dacă nu aveți copii, astăzi vă gândiți mai mult că niciodată la asta.

Scorpion: Nu sunteți indiferent la nimic, mai ales că primiți multe veşti bune. Ar fi şi cazul, mai ales că sunteți într-o perioadă în care veştile proaste v-ar doborî. Sunteți destul de vulnerabil şi mai durează până vă puneți pe picioare. Primiți vizita unor prieteni apropiaţi, puteți discuta cu ei despre problemele pe care le aveți.

Săgetător: Căutaţi activităţi de grup şi veți ajunge să fiți liderul lor. Vă simţiți bine în această postură, dar nu sunteți dispus să vă asumați responsabilitatea care vine odată cu rolul de lider. Dacă sunteți invitat la un eveniment important, nu mergeți. Încheiați seara cu o carte bună şi o cană de ceai!

Capricorn: Recent ați obţinut succesul în carieră! Ați muncit din greu şi ați învăţat lucruri noi, iar toate acestea nu au fost uitate de superiori. Ați câştigat respectul celorlalţi, iar acum este momentul să profitaţi. Fiți mai cald cu prietenii, i-ați cam neglijat în ultima vreme.

Vărsător: Sunteți foarte norocos, mai ales în dragoste. Relaţia cu partenerul este mai apropiată ca niciodată. Sunteți mai iubitor chiar şi cu străinii sau cu colegii de muncă. Credinţele spirituale s-ar putea să fie de vină pentru starea plină de afecţiune. Aveți o intuiţie foarte bună, luați decizii cu ajutorul ei.

Peşti: Ar trebui să vă simţiți mai sexy că niciodată. Veți avea parte de o seară grozavă dacă o petreceți în compania partenerului. În carieră, aveți nevoie de o vacanţă. Nu vă împotriviți stării de epuizare pe care o simţiți şi luați o pauză. Vă veți reface şi veți reveni la birou cu forţe noi.

Vizualizări: 402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: