Horoscop

Berbec: Vă aflați în compania unei persoane de a cărei moralitate vă cam îndoiți. Nu doriți ca reputaţia dumneavoastră să aibă de suferit din cauza eventualei asocieri cu astfel de oameni, de aceea stați deoparte, tăcut, suspicios, aşteptând să scăpați cât mai repede de această tovărăşie care nu vă onorează.

Taur: Apucați-vă de treabă, nu aşteptați de la alţii să facă ceea ce puteți face şi singur. Deţineți toate resursele potrivite pentru un succes deplin: aveți şi răbdare, şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie, deci ajunge doar să puneți mâna pe unelte şi să începeți să clădiți. Nu vă sperie cât de lung e drumul până la rezultatele finale, ci sunteți conştient că nimic nu vă ridică peste noapte.

Gemeni: Gândul zboară spre locuri însorite, calde, luminoase, şi, dacă aveți ocazia să evadați din spaţiul în care vă aflați ați fi cel mai fericit. Dacă nu puteți călători de adevărat, vă veți mulţumi şi cu vizite imaginare, citind sau răsfoind fotografii cu locuri exotice. Poate sunteți printre norocoşii care deja îşi planifică viitorul concediu. Pe de altă parte, un proiect început mai demult dă semne că se apropie de final.

Rac: Deşi sunteți tentat să spuneți că nimic nu merge, că sunteți ţinut pe loc de cine ştie ce piedici imposibil de trecut, după ce veți depăşi acest moment vă veți da seama că acel hop era chiar benefic. Nu vă supărați că unele lucruri nu evoluează în ritmul sau direcţia pe care o vreți, pentru că nu aveți de unde să ştiți, de fapt, de ce vi se pun aceste piedici.

Leu: Vă simţiți bine şi vă permiteţi să vă şi distrați din când în când. Zâmbiți, amuzați-vă, glumiți, pentru că e atitudinea perfectă în situaţia de faţă. Inima vă îndeamnă să priviți lucrurile dintr-un unghi ceva mai distractiv, pentru că aşa veți trece mult mai uşor peste hopuri. Faceți haz de tot ce se petrece în jur, nu puneți nimic la suflet pentru că nu are rost să vă stricați buna dispoziţie cu lucruri neimportante.

Fecioară: Situaţia financiară e în creştere, aveți încredere în sensul promiţător în care evoluați, dar încercați să vă domoliți nerăbdarea. Nu puteți atinge bunăstarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cât ați bate din palme, deci încercați să evoluați lent, după tehnica paşilor mărunţi. Un succes îl naşte pe altul și sunteți încă pe parcurs către rezultatele pe care le visați.

Balanţă: Vă sare ţandăra pentru că vi se răspunde agresiv, nepoliticos și nu găsiți nicăieri un dram de amabilitate şi înţelegere. Dacă aveți de a face cu instituţiile statului, birocraţia vă va duce la exasperare, pentru că nu găsiți nicăieri persoane care să vă asculte şi să vă înţeleagă doleanţele. Multe uşi vi se închid în nas, sunteți trimis la plimbare cu un ton superior şi terminați ziua cu un sentiment de iritare.

Scorpion: Cu ajutorul potrivit, totul vă merge de minune, deci aici trebuie să faceți cele mai mari eforturi de a găsi tovarăşii cei mai buni pentru situaţia în care vă aflați, să le câştigați simpatia şi dorinţa de a vă sări în ajutor. Apelați la tot arsenalul de cucerire, pentru că aveți nevoie de prieteni care să participe la problema în care sunteți implicat.

Săgetător: Dacă nu vă ţineți sub control nervii, riscați să porniți într-o direcţie care nu va avea efectele dorite. Riscurile de a rupe o relaţie care durează de mulți ani, de a pleca de la un loc de muncă într-un moment de iritare maximă, de a renunţa la un proiect doar pentru că ați ajuns într-un impas, sunt mai mari, de aceea ar fi bine să vă calmați înaintea oricărei decizii cu iz categoric altfel veți regreta.

Capricorn: Nedreptatea devine insuportabilă pentru dumneavoastră şi vă ridicați cu vehemenţă împotriva celor care nu ştiu să respecte adevărul sau legea. Că e vorba de legi scrise încălcate de unii cu bună ştiinţă sau de nişte legi ale bunului-simț de care unii nu ţin cont, vă irită atitudinea obraznică a unora şi încercați să luați unele măsuri severe.

Vărsător: Nu puteți coopera eficient cu nişte persoane mai tinere, cu o atitudine mai modernă, dar cu care nu puteți fi de acord. Dați dovadă de un dram de rigiditate, pentru că nu vă puteți adapta deloc la ideile lor un pic cam prea avansate pentru modul caracteristic de a privi lucrurile. Îi cam trageți înapoi, dar noroc că ei nu ţin cont de piedicile puse, ci îşi văd de treabă până la capăt.

Peşti: Dacă discutaţi şi cu alţii despre planurile cele mai frumoase, ați putea primi o mulţime de sfaturi folositoare care v-ar putea trimite mai repede spre scopul final. Nu păstrați proiectele la care visați, oricât de ciudat ar suna pentru alţii, pentru că ați putea descoperi şi alte persoane cu vise similare şi puteți urma sfaturile venite de la acestea.

Vizualizări: 503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: