Horoscop

Berbec: Primiţi musafiri din altă localitate şi sunteţi nevoit să vă schimbaţi complet programul, iar acest lucru vă dă o stare de nelinişte. Oaspeţii vă roagă să-i însoţiţi pentru rezolvarea unor probleme urgente de sănătate.

Taur: În prima parte a zilei sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. Nu trebuie, totuşi, ca hotărârea să fie atât de puternică încât să faceţi compromisuri pe care le veţi regreta. Dacă vi se propune asocierea într-o afacere, ar fi bine să nu o refuzaţi.

Gemeni: Un bărbat mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă sentimentală, iar acest lucru vă aduce multă satisfacţie. Ar fi bine să aveţi încredere în sfaturile lui şi să vă temperaţi orgoliul. De asemenea, aveţi grijă cum vă comportaţi cu cei din jur şi ce cuvinte folosiţi la adresa lor.

Rac: Nervozitatea vă poate crea probleme la locul de muncă şi în relaţiile cu partenerul de viaţă. Se pare că starea dumneavoastră are drept cauze un eşec în afaceri şi pierderea unei sume de bani. Nu este cazul să exageraţi din cauza acestui lucru pentru că totul se va remedia rapid, iar apoi veţi regreta atitudinea pe care aţi avut-o faţă de cei din jur.

Leu: Şeful vă anunţă că s-a amânat plecarea în concediul de odihnă din cauza unor lucrări importante, care trebuie finalizate urgent. Dacă nu reuşiţi să vă temperaţi nervozitatea, există riscul să declanşaţi o ceartă cu urmări foarte neplăcute. Cel mai bine ar fi să aveţi răbdare şi să luaţi partea bună a lucrurilor.

Fecioară: Partenerul de afaceri vă reproşează că nu vă implicaţi suficient în rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dumneavoastră. Chiar este timpul să faceţi ceva şi să vă daţi silinţa să rezolvaţi lucrurile cât mai repede posibil.

Balanţă: Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie cu consecinţe grave. Circulaţi cu atenţie şi evitaţi traversările prin locuri nepermise! Nu trebuie să riscaţi din nici un punct de vedere pentru că vă aflaţi într-o perioadă în care sunteţi predispus la tot felul de greşeli.

Scorpion: Vă manifestaţi în mod exagerat dorinţa de libertate sentimentală, iar partenerul de viaţă vă înţelege greşit. Vă sfătuim să fiţi ponderat în afirmaţii şi să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor parteneriale. Încercaţi să vă puneţi în locul persoanei iubite şi să empatizaţi cu aceasta.

Săgetător:  În cursul dimineţii survin evenimente neprevăzute, care vă obligă să faceţi schimbări în programul stabilit anterior. Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă afacere pentru că nu aveţi ideile necesare şi este posibil să nu vă ajungă nici banii. Riscaţi un eşec care v-ar putea descuraja pe termen lung.

Capricorn: S-ar putea să pierdeţi o afacere avantajoasă din cauza întârzierii mijlocului de transport. Nu merită să vă consumaţi pentru că astăzi sunteţi predispus la accidente vasculare care ar putea să vă afecteze grav sănătatea.

Vărsător: În cursul dimineţii aveţi multe drumuri de făcut şi s-ar putea să pierdeţi o sumă de bani din cauza neatenţiei. Nu trebuie să faceţi o tragedie din cele petrecute şi nu vă descărcaţi nervii asupra familiei! Dacă veţi avea o atitudine nepotrivită, s-ar putea să pierdeţi admiraţia celor din jur. Nu este cazul să subestimaţi pe nimeni.

Peşti: Sunteţi indispus din cauză că aţi pierdut o colaborare sau aţi făcut o investiţie nerentabilă. Aveţi senzaţia că nimic nu vă reuşeşte şi că toţi sunt împotriva dumneavoastră. Pentru a ieşi din starea de pesimism care v-a cuprins, vă sfătuim să vă relaxaţi şi să vă concentraţi asupra unor activităţi noi.

Vizualizări: 730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: