Horoscop

Berbec: Starea fizică nu va fi dintre cele mai bune, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Impulsivitatea de care daţi dovadă v-ar putea determina să faceţi greşeli ce vă vor costa destul de mult în viitorul apropiat.

Taur: Vă puteţi implica în noi activităţi, care să vă stimuleze din punct de vedere intelectual. Lucrările pe care le veţi avea de făcut vă vor pune răbdarea la încercare, dar până la urmă veţi ieşi biruitor. În ceea ce priveşte sănătatea, aceasta este în principiu bună. Este bine totuşi să fiţi mai atent la alimentaţie.

Gemeni: Veţi avea o nesperată ocazie de a vă pune în practică proiectele mai vechi. Discreţia se cere a fi pusă pe primul plan, dar asta nu este o problemă pentru dumneavostră. Relaţia cu prietenii vă interesează parcă mai mult decât în mod obişnuit. După-amiază faceţi planuri pentru o călătorie împreună cu persoana iubită.

Rac: În cazul în care până acum v-aţi confruntat cu o problemă de sănătate, ea s-ar putea rezolva sau măcar ameliora. Activităţile sociale vă vor da ocazia de a petrece clipe excelente în compania prietenilor. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie celor apropiaţi, pentru că s-ar putea să vi se reproşeze că sunteţi indiferent.

Leu: Puteţi să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai dificile, le veţi face faţă cu bine. E o perioadă în care şansa la câştiguri este mare, aşa că vă puteţi permite să vă satisfaceţi unele mofturi. Barometrul afectiv se va ridica la extremitatea superioară.

Fecioară: Pe acasă veţi avea parte de multă agitaţie. În dialogul cu colaboratorii daţi dovadă de o abilitate deosebită, ceea ce vă permite să vă impuneţi punctele de vedere. Unul dintre părinţi ar putea avea o realizare pe care o veţi sărbători împreună.

Balanţă: Aveți ocazia să faceţi noi cunoştinţe, să vă lărgiţi cercul de prieteni, ceea ce vă va îmbunătăţi starea de spirit. Situaţia financiară va înregistra o uşoară îmbunătăţire. Oportunitatea de a avea câştiguri prin intermediul colaborărilor este mare.

Scorpion: O activitate socială vă va aduce un câştig mai puţin aşteptat. Părinţii sau o altă rudă apropiată vă vor sprijini material, dar va trebui să fiţi foarte atent cu banii, căci riscaţi o pierdere semnificativă. Vă recomandăm să vă detaşaţi de problemele financiare din ultima vreme. Fiţi mai încrezător!

Săgetător: Lucrurile vă ies destul de uşor, dar nu chiar aşa cum v-aţi dori. V-aţi programat multe activităţi mărunte și nu v-a mai rămas nici o clipă pentru dumneavoastră. Dimineaţa luaţi o hotărâre prin care vă schimbaţi tot programul zilei. Este posibil să vă întâlniţi cu câţiva prieteni şi să începeţi pregătirile pentru o petrecere.

Capricorn: În această perioadă veţi fi mai vioi şi mai dinamic decât de obicei. În cazul în care o rudă s-a confruntat cu o problemă de sănătate sau de serviciu, aceasta se va rezolva. Puteți face o investiţie în cămin. Sunteţi plin de entuziasm şi pus pe schimbări.

Vărsător: Aţi putea obţine o aprobare pentru o călătorie sau actele necesare pentru o deplasare pe care o aveţi în plan de mai mult timp. Pe acasă vor fi multe de făcut. Veţi fi stimulat spre joc şi aventură, spre noi cuceriri, dar nu este cazul să vă implicaţi în activităţi riscante.

Peşti: Este posibil să fiţi pus în situaţia de a lua unele decizii la limita legalităţii, pentru care n-ar fi exclus să vi se ceară socoteală. Relaţia cu prietenii va evolua mulţumitor. O rudă apropiată poate încerca să intervină în relaţia de dragoste, făcând mai mult rău decât bine.

Vizualizări: 713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: