Horoscop

Berbec: Nu staţi foarte bine cu moralul astăzi. Tindeţi însă să ascundeţi totul sub o mască. În activitatea profesională, nu mai acţionaţi atât de riguros ca de obicei. Se poate să vă lipsească şi răbdarea, dar trebuie să vă gândiţi mereu că un lucru început trebuie să fie şi dus până la capăt.

Taur: Cei dragi se bucură să vă vadă atât de comunicativ şi plin de afecţiune. Profitaţi de oportunităţile de a ieşi în lume, de a călători, de a merge în locuri inedite, pentru a face schimb de idei şi pentru a cunoaşte alţi oameni. Vă va face foarte bine o mică schimbare, mai ales din punct de vedere moral.

Gemeni: Se poate să întâlniţi pe cineva care să corespundă nevoilor dumneavoastră. Dacă vă descoperiţi multe puncte în comun, atunci noua relaţie ar putea evolua destul de rapid. Cu sănătatea staţi bine, însă ar trebui totuşi să mâncaţi mai puţin, pentru a nu lua serios în greutate.

Rac: Evitaţi situaţiile riscante astăzi şi discuţiile care pot degenera în conflicte. Bazaţi-vă pe prieteni, deoarece aceştia ştiu să vă spună ce ar trebui să faceţi. În activitatea profesională sunteţi perfecţionist, ca de obicei. Această tendinţă se răsfrânge şi asupra celor din jur, care vă pot considera cam exigent.

Leu: Nu vă aşteptaţi ca partenerul de viaţă să vă asculte orbeşte. Se poate ca unele aşteptări, nevoi sau pretenţii ale dumneavoastră să fie considerate exagerate. Dacă aveţi însă o relaţie stabilă, ar trebui să vă bucuraţi în continuare de armonie în sânul familiei.

Fecioară: În activitatea profesională, este indicat să vă înfrânaţi criticile şi să nu contraziceţi pe toată lumea, chiar dacă sunteţi convins că aveţi dreptate. Acasă aveţi toate condiţiile pentru a face ca lucrurile să meargă în direcţia dorită.

Balanţă: În viaţa sentimentală au loc schimbări importante. Dacă aveţi o relaţie care lasă de dorit de multă vreme, atunci se poate ca, în curând, să luaţi decizia despărţirii definitive. Dacă totul merge bine, vă veţi bucura în continuare de stabilitate. Pentru nativii care încă nu au pe nimeni, se anunţă întâlniri interesante.

Scorpion: Vă simţiţi extraordinar în familie, sunteţi deschis, volubil, plin de înţelegere. Se poate să vă îmbunătăţiţi situaţia profesională. Chiar dacă apar şi mici probleme, puteţi duce la bun sfârşit ceea ce aţi început. În plan amoros, faceţi tot posibilul pentru ca lucrurile să meargă bine.

Săgetător: Chiar dacă sunteţi de obicei foarte sociabil, astăzi staţi departe de prieteni. Așa deschis şi plin de viaţă cum sunteţi, simţiţi uneori nevoia să staţi singur. Acasă, cineva din familie vă ascultă şi vă vine în ajutor cu o soluţie sau cu o acţiune precisă, care apare la momentul potrivit.

Capricorn: În plan amoros, au loc discuţii furtunoase. Va trebui să faceţi faţă unor momente nu tocmai plăcute. Dacă însă nu aveţi o relaţie, atunci singurul lucru cu care vă veţi confrunta va fi perspectiva unei idile incendiare. În activitatea profesională, vă pricepeţi de minune să vă protejaţi poziţia actuală.

Vărsător: Cei din familie au parte de înţelegere din partea dumneavoastră. Eforturile pe care le faceţi pentru ca lucrurile să meargă bine îşi arată roadele. Astăzi se poate să aflaţi că unele cunoştinţe spun lucruri nedrepte despre dumneavoastră, iar acest lucru vă consumă mult.

Peşti: Vă faceţi planuri pentru un proiect foarte important, care are în vedere familia. Prietenii şi cunoştinţele vă pot ajuta să-l duceţi la îndeplinire.În plan amoros, aveţi posibilitatea să comunicaţi mai bine cu persoana iubită.

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: