Horoscop

Berbec: Pentru că energia vitală este la cote joase ar fi bine să vă ocupaţi numai de treburi ușoare. Acţiunile şi discuţiile cu cineva drag şi de încredere, departe de ochii altora, vă pot oferi informaţii utile necesare în domeniul profesional.

Taur: Este o zi în care prietenii vă sunt alături. Unii vă vor sfătui să călătoriţi în ţinuturi îndepărtate, chiar în străinătate, pentru a lucra sau pentru a studia. Alţii vă vor îndemna să abordaţi un program de instruire personală sau profesională pentru a merge pe alte cărări ale vieţii.

Gemeni: Se întrezăreşte multă forfotă în segmentul profesional. Şefii şi colegii de muncă vă vor solicita din plin, fie pentru a le oferi sfaturi sau sprijin propriu-zis în activităţile profesionale, fie pentru a vă recunoaşte meritele şi a vă lăuda. În orice situaţie fiţi prudent şi modest.

Rac: Activităţile culturale, planurile de călătorii, dialogurile cu oameni erudiţi reprezintă subiectele principale ale zilei. Dacă veţi asculta cu interes ce vă povestesc alţii veţi avea multe de învăţat, indiferent despre ce este vorba sau din partea cui provine informaţia. Spre finele zilei veţi concluziona că ar fi bine să vă modificaţi filozofia de viaţă pe alocuri.

Leu: Prima parte a zilei este favorabilă achitării facturilor, taxelor, datoriilor în general. Puteţi relaţiona bine cu diverse instituţii financiare sau cu partenerul de viaţă pe tema bugetului comun. Feriţi-vă de cheltuieli hazardate! Însă, spre seară priviţi atent la situaţiile în care sunteţi implicat.

Fecioară: Excelentă zi pentru a pune la punct detalii privitoare la acţiunile comune cu alţii. Cu partenerul de viaţă puteţi stabili un nou stil de viaţă, un program comun în care să ieşiţi în lume mai des, să staţi de vorbă pe îndelete. În relaţiile de muncă aveţi şanse să vă impuneţi ideile.

Balanţă: Aveţi mult spor în rezolvarea treburilor cotidiene. Fie că lucraţi la serviciu, fie că vă ocupaţi de treburi gospodăreşti, totul vă va ieşi foarte bine. Fiţi prudent totuşi, pentru că există riscul să vă suprasolicitaţi fizic şi mental. Gândiţi-vă la abordarea unui nou stil de viaţă, în care să includeţi momente de odihnă şi muncă.

Scorpion: Sunt şanse mari să vă bucuraţi astăzi de compania persoanei iubite sau de copii. Chiar dacă pot apărea fluctuaţii emoţionale şi de aici niscai discuţii aprinse, aveţi încredere că farmecul vostru înnăscut şi dorinţa sinceră de a-i ajuta pe cei dragi vă vor scoate la liman cu brio.

Săgetător: Dorinţa de a sta acasă, printre obiectele şi oamenii dragi, este mare şi cu şanse de a se îndeplini. Vă puteţi descurca foarte bine şi cu activităţile de la serviciu, dacă vă planificaţi încă de dimineaţă ce anume este prioritar să faceţi. Planurile domestice gândite şi asumate bine acum se vor realiza întocmai la momentul potrivit.

Capricorn: O mulţime de gânduri vă trec prin minte, care mai de care mai năstruşnice. Forfota mentală va atrage în preajma voastră oameni pe aceeaşi lungime de undă cu voi, asta însemnând că sunt posibile întâlniri şi dialoguri ample.

Vărsător: Se pare că vi se rotunjesc binişor veniturile din activitatea profesională desfăşurată la un loc de muncă. Astfel că apare şi dorinţa de a cheltui pe diverse. Însă, membrii familiei ar putea avea nevoie de ajutorul vostru material. Alcătuiţi o listă de priorităţi personale şi apoi aflaţi nevoile celor dragi.

Peşti: Propuneţi-vă planuri mari, în special vizavi de dezvoltarea personală. Chiar dacă stările de spirit sunt fluctuante, cu puţin efort şi bunăvoinţă puteţi depăşi totul cu bine. Spre seară, plimbaţi-vă în aer liber sau staţi de vorbă cu cineva drag.

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: