Horoscop

Berbec: Puteţi fi astăzi destul de eficient în rezolvarea sarcinilor de la locul de muncă, cu condiţia să fiţi practic şi să nu vă pierdeţi prea mult în detalii. De asemenea, din dorinţa de a fi util, unii pot profita de bunăvoinţa voastră.

Taur: Dacă aveţi o nouă dragoste şi v-aţi înflăcărat puţin pe această temă, preferaţi totuşi să o feriţi de ochii lumii şi să faceţi câteva cercetări astfel încât să câştigaţi mai multă siguranţă. Încercaţi să fiţi realist, să evaluaţi atent toate aspectele şi sunteţi provocat să vă faceţi o imagine clară asupra relaţiei voastre.

Gemeni: Ca să realizaţi tot ce v-aţi propus în privinţa activităţilor gospodăreşti, trebuie mai întâi să vă faceţi o minimă organizare, altfel riscaţi să vă ocupaţi doar de ceea ce vă face plăcere. Dacă doriţi să purtaţi o mică discuţie cu membrii familiei lăsaţi emoţiile deoparte şi pregătiţi-vă să le ascultaţi părerile.

Rac: Deşi poate v-aţi propus să vă păstraţi gândurile şi părerile mai mult pentru voi, astăzi emoţiile vor interfera raţionalul şi va fi o provocare pentru voi să vă abţineţi de la atitudinea critică. În demersurile scriitoriceşti, imaginaţia şi aplecarea către subiecte filosofico-spirituale sunt aspecte ce vă avantajează.

Leu: Planurile voastre de afaceri pot fi influenţate de implicarea sentimentală, de speranţele pe care vi le-aţi făcut, iar unele persoane pot profita de acest aspect, în dauna voastră. Încercaţi să păstraţi o notă de obiectivitate, să acordaţi importanţa cuvenită detaliilor.

Fecioară: Zona socio-profesională poate fi sursa unor conflicte interioare deoarece ceea ce raţiunea vă sugerează nu coincide cu sentimentele voastre rezervate. Fiţi deschis dialogului, nu respingeţi propunerile care vi se fac.

Balanţă: Preocuparea pentru propria sănătate poate îmbrăca uşor forma unor nelinişti inexplicabile, de aceea, ar fi indicat să fi mai atent asupra stilului de viaţă, dar şi a tratamentelor pe care le urmaţi. Luaţi-vă timp, documentaţi-vă în linişte şi pe îndelete.

Scorpion: Planurile de viitor chiar dacă sunt susţinute de o mare putere creativă au nevoie şi de aspecte organizatorice practice pentru a se materializa. Evitarea interferenţelor emoţionale în luarea deciziilor este un deziderat pentru ziua de azi şi cel mai indicat ar fi luarea în calcul a mai multor surse de informare.

Săgetător: Puteţi fi tentat astăzi să vă sustrageţi discuţiilor cu partenerul de cuplu, dar şi responsabilităţilor casnice, preferând să vă dedicaţi carierei şi obţinerii de rezultate concrete. Sunteţi conştient de capacitatea de muncă, dar şi de resursele pe care le puteţi accesa.

Capricorn: Dacă doriţi să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele, dar şi mediul în care vă desfăşuraţi activitatea, astăzi e important să urmaţi un program susţinut de studiu. De asemenea, trebuie să fiţi clar şi detaşat în exprimare, în cazul informaţiilor pe care le aveţi în vedere să le transmiteţi altora.

Vărsător: Astăzi puteţi traversa momente de neîncredere, privind lansarea unui demers creativ sau speculării unei oportunităţi. Ceva din subconştient vă cere să aveţi o atitudine responsabilă privind investiţiile şi organizarea bugetului de cheltuieli şi poate ar trebui să vă urmaţi intuiţia, existând destule riscuri reale, dar şi multe necunoscute.

Peşti: Sfera relaţională vă captează astăzi multă atenţie şi energie, şi veţi fi provocat să vă axaţi mai mult pe aspectele pragmatice şi mai puţin pe deciziile care sunt influenţate de ataşamentele afective. Încercaţi să ascultaţi activ partenerul de viaţă, dar şi pe membrii familiei.

Vizualizări: 721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: