Horoscop

Berbec: Cineva de la serviciu vrea să vă saboteze, dar vă dați seama la timp. După-amiază aveți parte de o surpriză frumoasă, când vă întâlniți cu cineva din trecutul amoros. Dacă vă invită în oraş, acceptați, dar nu încercați să reaprindeți flacăra iubirii!

Taur: Pentru că afacerile merg bine, puteţi să vă implicaţi în acţiuni de binefacere. Planurile dumneavoastră din ultima perioadă merg ca pe roate, aşa că sunteți în culmea fericirii. Dacă vă rezolvați şi problemele de sănătate, vă puteți considera o persoană fără griji.

Gemeni: Ați vrea să vă luați după-amiaza liberă pentru a vă întâlni cu prietenii, dar e prea mult de lucru la serviciu. Asta nu vă împiedică să îi sunați după program şi să puneţi la cale planurile de weekend. Aveți o zi plină, care vă va obosi peste măsură, dar vă veţi simţi bine atât fizic, cât şi psihic.

Rac: Ca să aveţi rezistenţă fizică este mare nevoie de practicarea unui sport în mod regulat. Dacă veţi face efort, rezultatele nu vor întârzia să apară. Ar fi bine să îi spuneți cu adevărat ce simţiți partenerului de cuplu. Prea multe emoţii şi stări s-au adunat în suflet în ultimele zile şi nu e în regulă să suferiți pe ascuns.

Leu: Vă bucurați că ați câştigat nişte bani în plus, dar cum au venit aşa vor şi pleca. Din păcate, azi apar nişte cheltuieli suplimentare şi pentru a le face faţă trebuie să spargeți puşculiţa. Nu vă îngrijorați, vor mai apărea şi alte ocazii de a câştiga un venit suplimentar.

Fecioară: Vă plângeți prea mult în ultima perioadă, iar asta vă strică imaginea. Încercați să vă calmați şi să vă dați seama că lucrurile nu stau chiar atât de rău cum credeți. Seara, cineva vă sună cu o veste bună. Ar fi cazul să vă rezervaţi mai mult timp pentru odihnă.

Balanţă: Aveți probleme în viaţa amoroasă de ceva vreme, dar uite că parcă începe să se vadă soarele. Azi cunoaşteți un bărbat care vă place la nebunie, dar care face pe inabordabilul. Nu insistați, dar nici nu abandonați gândul de a-l cuceri. S-ar putea să vă iasă!

Scorpion: Cineva vă sună să vă dea o veste îngrijorătoare, în prima parte a zilei, dar până seara lucrurile revin la normal şi situaţia se îmbunătăţeşte. Încercați să nu vă certaţi cu nimeni pentru că nu aveți cea mai bună zi! Persoana iubită vă intuieşte şi cele mai mici dorinţe, oferindu-vă clipe de profundă complicitate şi bucurie.

Săgetător: Cereți iertare sau cineva îşi cere iertare. Oricum ar fi, aveți o seară minunată, care vă face să vă gândiți la viitor şi la posibilităţile nenumărate care vi se arată. Găsiți modalităţi prin care să obţineţi un mai mare grad de libertate. În privinţa activităţilor de ordin financiar, păstraţi-vă capul pe umeri.

Capricorn: Treceți prin nişte momente de cumpănă legate de ceva tehnic – ori vi se strică maşina, ori vi se blochează calculatorul, ori telefonul refuză să mai funcţioneze. Orice ar fi, păstrați-vă calmul! Este important să fiţi mai prudent în privinţa banilor.

Vărsător: Vreți să faceți o schimbare în viaţă, aşa că vă gândiți la o coafură nouă sau poate la un tatuaj. Înainte de a lua orice decizie, gândiți-vă bine dacă asta este ceea ce vă doriți cu adevărat! Faceţi schimbări drastice şi în viaţa sentimentală.

Peşti: V-ați trezit prost dispus şi sunteți pus pe ceartă. Ar fi bine să nu dați naştere unor conflicte doar pentru că aveți o zi mai proastă. Sunaţi-vă prietenii şi amânați invitaţia în oraş, altfel riscați să vă certaţi şi cu ei. În viaţa sentimentală au loc evenimente interesante.

Vizualizări: 1,298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: