Horoscop

Berbec: Un climat conflictual este posibil la locul de muncă. Nu puteți să-l ignorați, cu toate că vă doriți linişte. Se pun probleme de bani în discuţiile cu partenerii de afaceri. Nu vreți să creați suferinţă, spunând cu voce tare lucrurile pe care ați vrea să le spuneți.

Taur: Este o zi delicată din punct de vedere financiar. Fiți prudent cu banii şi puneți deoparte ceva pentru zile negre. Nimic nu trece de dumneavoastră şi rezolvați situaţiile cu foarte mare rapiditate. Nu lăsați nimic în voia sorții în viața profesională.

Gemeni: Dacă sunteți în căutarea unui job sau dați concursuri de admitere pentru promovare sau pentru ocuparea unui post, vă bucurați de influenţe astrale pozitive. Vă puneți tot mai multe întrebări legate de partenerul dumneavoastră, iar, dacă sunteți singur, aşteptați ceva timp după prima întâlnire înainte să vă faceți o părere.

Rac: Este o zi bună pentru semnarea de contracte, însă trebuie să fiți atent la tranzacţiile financiare. Dacă vă gândiți să vă mutaţi sau să vă cumpărați o casă, veți avea o serie de posibilităţi, însă există şi şanse să fiți dezamăgit.

Leu: Trebuie să faceți faţă unor probleme profesionale sau financiare. Schimbările de dispoziţie se bazează pe sentimentele legate de dragoste. Așa că faceți un efort pentru a menţine o relaţie bună cu partenerul de viaţă. Chiar dacă nu suportaţi să faceți concesii, de data aceasta trebuie să cedați pentru a găsi o soluţie la atmosfera tensionată de acasă.

Fecioară: Aveți nevoie să evoluați într-un climat de încredere şi complicitate. De data aceasta însă, vă închideți în dumneavoastră la cel mai mic conflict. E adevărat că există puţină distanţă şi răceală față de partener.

Balanţă: Vă măriți aria de contacte şi cultivați relaţiile utile pentru a vă realiza ambiţiile profesionale. Sunteți pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă. Dacă sunteți singur, atrageți o mulțime de oameni în jurul dumneavoastră, așa că aveți de unde alege.

Scorpion: Treceți printr-o perioadă destul de dificilă și luați în serios acest aspect. Trebuie să fiți atent cu cine vă asociați. Sunteți destul de susceptibil cu persoanele din jur, ceea ce poate să dăuneze. Lipsa de încredere vă face să căutaţi modalităţi de a-i expune pe cei care conspiră împotriva dumneavoastră.

Săgetător: La serviciu, adoptați un ritm de lucru regulat, nu unul contra cronometru. Dacă vă gândiți să vă schimbați locul de muncă, nu este neapărat un moment favorabil pentru aşa ceva. Cu banii stați destul de prost, aşa că, deocamdată, trebuie să strângeți cureaua.

Capricorn: Ultimele iniţiative de la locul de muncă vor fi recompensate. Veți avea mai multă încredere în dumneavoastră. Este un moment bun pentru a vă ocupa de situaţia materială. Puteți să achiziţionați o casă sau un apartament. Aveți grijă cu un individ care, după ce v-a ignorat o bună perioadă de timp, se apropie cu un zâmbet mare pe faţă.

Vărsător: Un apropiat vă cere ajutorul. Dacă vă arătați generos şi serviabil, veți fi curând recompensat. La serviciu, aveți şansa să vă îmbunătăţiți condiţiile de lucru sau să primiți o mărire de salariu. În dragoste încercați să fiți mai realist şi să nu lăsați fanteziile să vă domine.

Peşti: Sunteți mai determinat, mai concentrat și, prin urmare, mai eficient în domeniul profesional. Dați dovadă și de agresivitate astăzi, mai ales dacă cineva încearcă să-şi impună autoritatea. Viața sentimentală este întoarsă pe dos și astăzi este o zi decisivă în ceea ce privește viitorul relației.

Vizualizări: 857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: