Horoscop

Berbec: Vă veţi implica în diverse activităţi intelectuale, dar, în ciuda inspiraţiei de care daţi dovadă, aţi putea greşi cu uşurinţă. Încercaţi să discutaţi cu cineva de încredere proiectele dumneavoastră, căci greşelile făcute în această perioadă v-ar putea costa mult.

Taur: Sunteţi vioi şi plin de iniţiative, dar nu aveţi suficientă răbdare pentru ceea ce v-aţi pus în plan. Încercaţi să nu vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece n-ar fi exclus să aveţi o surpriză mai puţin plăcută. Cel mai bine ar fi să vă orientaţi spre cât mai multe activităţi practice.

Gemeni: Curăţenia, reparaţiile şi alte astfel de activităţi pe care le consideraţi atât de plictisitoare vă vor ocupa o bună parte din timpul liber. Veţi fi, însă, recompensat de laudele pe care le veţi primi de la musafirii veniţi în vizită. Capacitatea de concentrare a energiilor vă va permite să vă organizaţi rapid în orice situaţie nou creată, dar şi să vă bucuraţi de orice clipă de relaxare.

Rac: S-ar putea să aveţi unele probleme financiare, care să nu vă permită să vă distraţi aşa cum v-aţi dori. Oricum, fiţi atent pe ce cheltuiţi banii. Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi destul de mare în această perioadă.

Leu: Activităţile sociale vor fi prioritare pentru dumneavoastră în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania acestora. Vi se va da ocazia să reveniţi asupra unei decizii pe care aţi luat-o de mai mult timp şi care nu v-a prea adus beneficii.

Fecioară: Energia este sub nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în prea multe activităţi practice. Este bine să ştiţi că va trebui să faceţi faţă unor situaţii mai ciudate în această perioadă. Este însă sigur că vă veţi descurca de minune.

Balanţă: Veţi avea ocazia să vă vedeţi cu rude mai îndepărtate pentru a pune la punct proiecte de interes comun. Ar putea să apară unele discuţii legate de bani; intervenţia unui prieten vă va salva de la o dispută obositoare. Timpul petrecut în compania celor apropiaţi vă va remonta.

Scorpion: În această perioadă sunteţi ceva mai impulsiv, ceea ce vă poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu cei apropiaţi. Va fi mare agitaţie în familie pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Evitaţi să vă exprimaţi prea apăsat punctele de vedere, căci orice discuţie vă poate accentua starea de agitaţie.

Săgetător: Vă faceţi tot felul de planuri pe care aţi dori să le puneţi în practică, dar ar trebui să cereţi sfatul unui prieten de încredere, deoarece puteţi greşi cu uşurinţă. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi.

Capricorn: Situaţia financiară va înregistra o îmbunătăţire în această zi, ceea ce vă va face optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se va îndrepta în mod special interesul dumneavoastră. Anturajul joacă un rol important în manifestarea calităţilor de care daţi dovadă.

Vărsător: Comunicarea cu cei din jur decurge armonios, în ciuda faptului că nu puteţi renunţa la tendinţa de a fi cicălitor. Sunteţi plin de energie, gata în orice moment să vă implicaţi într-o nouă activitate. Sunteţi, de asemenea, mai autoritar, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să întreprindeţi.

Peşti: Nu este exclus să apară un obstacol neaşteptat în calea finalizării unuia dintre proiecte, dar nu trebuie să vă impacientaţi, se va găsi cineva să vă dea o mână de ajutor. În ceea ce priveşte relaţia cu fiinţa iubită, încercaţi pe cât posibil să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine.

Vizualizări: 745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: