Horoscop

Valabil pentru 9 iulie

Berbec: Creativitatea este accentuată, ocupați-vă de un hobby, valorificaţi-vă talentele şi oferiţi-le celor dragi posibilitatea să se bucure de ele. Relaţiile sentimentale pot cunoaşte suişuri şi coborâşuri. Multe discuții aprinse, este bine să fiţi prudent.

Taur: Se pot ivi neînţelegeri în relaţiile cu membrii familei, dar cu prudenţă şi discernământ veţi depăşi totul cu bine. Nostalgia copilăriei vă va cuprinde pe neaşteptate, oferindu-vă un farmec aparte. Programaţi-vă o vizită în locurile natale sau staţi de vorbă cu o rudă apropiată.

Gemeni: Este multă forfotă în relațiile cu cei apropiați. Sunt posibile întâlniri şi dialoguri surpriză, însă toate au rostul lor. De reţinut informaţiile primite astăzi, deoarece vă vor fi de folos în plan profesional. Sunt momente bune să vă ocupaţi de studii scurte sau să vă înscrieţi la cursuri.

Rac: O zi cu preocupări financiare. Ori primiţi cadouri sau recompense, ori aflaţi veşti legate de salarizarea de la locul de muncă. Pe de altă parte, bine ar fi să vă verificaţi situația bugetului de venituri și cheltuieli şi să evitaţi speculaţiile de orice fel.

Leu: Energia vitală este la cote mari, vă puteți ocupa de multe și mărunte. Însă, recomandabil este să vă ocupaţi doar de voi şi de treburile voastre. Sunt recomandate tratamente cosmetice, o dietă de sezon, înscrierea la cursuri de dezvoltare personală şi relaţională sau schimbarea garderobei.

Fecioară: Sufletul vostru are nevoie de o minivacanţă, departe de forfota vieţii cotidiene. Sunt momente bune pentru a privi atent şi obiectiv tot ce se petrece în jur. S-ar putea să descoperiţi mici conflicte în relaţiile cu cei apropiaţi. Evitaţi provocările şi trasaţi-vă noi planuri de viitor.

Balanţă: Ziua aduce multă forfotă în relațiile cu prietenii şi protectorii. Fiţi prudent, evitaţi provocările şi nu vă divulgaţi planurile de viitor. Cineva care vă protejează vă poate oferi informaţii preţioase legate de conflictele mocnite din sfera profesională.

Scorpion: Un șef vă poate chema la raport, însă cu prudenţă şi discernământ veţi reuşi să depăşiţi momentele tensionate. Totuşi, imaginea voastră în ochii celorlalţi are de suferit, aşa încât remediați situaţia cât mai repede. În a doua parte a zilei, membrii familiei vă vor solicita ajutorul.

Săgetător: Sunteţi preocupat de relaţiile cu străinătatea sau, în funcţie de caz, de îmbunătăţirea bagajului vostru educațional. Selectaţi informațiile și rezervaţi-vă momente pentru a analiza pe îndelete situațiile. Spre seară, relaxaţi-vă cu o piesă de teatru, lecturaţi o carte sau invitaţi la taifas un prieten drag și de încredere.

Capricorn: Taxele, impozitele şi relaţiile cu instituţiile financiare sunt prioritare. Este o zi bună de a vă achita datoriile şi de a vă pune ordine în documentele legate de bani şi bunuri patrimoniale.

Vărsător: Bine ar fi să vă ocupaţi de relaţiile parteneriale şi de proiectele comune cu alţii. Ar putea ieşi discuţii aprinse, dar se va cădea la pace până la urmă. Există relaţii sau colaborări care nu vă mai reprezintă, astfel încât ar trebui să vă gândiţi pe îndelete şi să vă puneţi ordine în acest segment de viaţă.

Peşti: O zi cu multă forfotă la serviciu. Colegii vă pun bețe în roate, aşa încât bine ar fi să vă bazaţi doar pe forţele proprii. Există conflicte mocnite în sfera muncii pe care ar trebui să le aveţi în vedere. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă.

Vizualizări: 854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: