Horoscop

Valabil pentru 10 iulie

Berbec: Relaţiile parteneriale alcătuiesc tema principală a zilei. S-ar putea ivi discuţii aprinse cu partenerul de viaţă, de aceea fiţi prudent. Pe de altă parte, colaborările sau proiectele comune cu alţii ar trebui revizuite.

Taur: O zi cu multe şi mărunte de făcut la serviciu. Relaţiile colegiale sunt disonante şi bine ar fi să vă bazaţi doar pe forţele voastre. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal şi secundar pe segmentele capului. Dozați-vă eforturile şi ocupaţi-vă numai de treburi uşoare.

Gemeni: Cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte astăzi, probabil un ecou al zilelor trecute. Creativitatea este accentuată de astre, aşa încât îndreptaţi-vă eforturile către un hobby. Relaţiile sentimentale sunt umbrite, dar sunt momente pasagere.

Rac: Casa şi familia vă solicită atenţia şi eforturile astăzi. Se pot face mai uşor curăţeniile generale, reparaţiile curente sau se poate cădea la pace pe subiecte ce vizează bunurile patrimoniale. Nostalgia copilăriei vă însoţeşte întreaga zi, aşa încât programaţi-vă o vizită în locurile natale.

Leu: Se pare că sunteţi mai mult pe drumuri. Sunt momente bune pentru a vă ocupa de îmbogăţirea bagajului de cunoştinţe prin înscrierea la un curs sau, dacă deja sunteţi implicat într-o formă de instruire, prin aprofundarea subiectelor prezentate.

Fecioară: Banii şi implicaţiile lor sunt la ordinea zilei. Puteţi primi cadouri, recompense sau veşti legate de salarizarea de la un loc de muncă. Energia vitală este la cote joase, aşa încât dozaţi-vă eforturile şi ocupaţi-vă de treburi de rutină. 

Balanţă: Ar trebui să vă simţiţi bine astăzi. Sunt momente bune pentru a vă ocupa de propria persoană, de a merge la un salon de întreţinere corporală sau de a vă rezolva probleme administrative. Evitaţi excesul de zel şi cheltuielile nefondate.

Scorpion: Sufletul vostru are nevoie de retragere din forfota vieţii şi de odihnă. Este o zi bună pentru a vă aduna gândurile și pentru a vă creiona planuri de viitor. Recomandabil este să vă ocupaţi doar de activităţile uşoare, pentru că organismul este destul de obosit.

Săgetător: Debutul săptămânii vă aduce în atenţie prietenii. Sunt posibile dialoguri controversate, dar sunt momente pasagere. Totuşi, informaţiile primite astăzi vizavi de unii apropiaţi vă pot pune pe gânduri. Detaşaţi-vă de problemele altora și ocupaţi-vă doar de voi.

Capricorn: Astrele vă atrag atenţia asupra domeniului profesional astăzi. Un şef vă poate face reproşuri, de aceea fiţi prudent. Imaginea voastră în ochii celorlalţi este destul de distorsionată. De reţinut că vin spre voi oameni importanţi, de o mare valoare morală şi intelectuală.

Vărsător: Astăzi sunteţi interesat de tot ce ţine de alte țări. Puteţi primi veşti de la persoana aflată departe de graniţele ţării sau puteţi face demersuri necesare unei călătorii. Cei implicaţi în cursuri de lungă durată s-ar putea să susțină probe, examene sau chiar interviuri pentru angajarea într-un loc de muncă deosebit.

Peşti: Este o zi bună de a vă ocupa de taxe, facturi, impozite sau de relaţii cu instituţiile financiare. Achitați-vă toate datoriile şi verificaţi-vă atent documentele financiare sau patrimoniale.

Vizualizări: 833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: