Horoscop

Valabil pe 13/14 iulie

Berbec: Relațiile parteneriale sunt foarte active. Sunt posibile discuții aprinse de la chestiuni familiale sau locative. Intervin și subiecte referitoare la banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Este posibil să cheltuiţi sume importante de bani pe mofturile celor dragi sau pe gafele unui coleg de muncă sau ale unui partener de afaceri.

Taur: Săptămâna debutează cu multe treburi de rutină, fie că vă aflaţi acasă, fie la serviciu. Selectaţi prioritățile, pentru că organismul este obosit și ar avea nevoie de odihnă sau chiar de îngrijiri de specialitate. Relațiile parteneriale sunt active. Sunt momente favorabile relaționării cu partenerul de viață și cu cei de afaceri.

Gemeni: Este bine să vă ocupaţi de persoana iubită și de copiii. Nemulțumirile sentimentale sunt accentuate, iar discuțiile pe teme vechi se tot reiau. La serviciu este mult de lucru. Nu forțaţi nota și rezolvați-vă sarcinile de lucru corect și la timp. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea este bine să vă îngrijiţi corespunzător.

Rac: Sunteți nevoit să vă ocupaţi mai mult de cele necesare familiei. Curățenie, reparații, achiziționări de bunuri patrimoniale sau vânzarea altora care vă prisosesc. Prudență la vânzări și cumpărări, sunt posibile erori de apreciere a prețului sau a stării bunului respectiv.

Leu: Multe discuții cu persoanele din anturaj, călătorii pe distanțe scurte, demersuri intelectuale și rezolvarea unor chestiuni personale și profesionale. Puteți fi copleșit de iureșul din preajmă, însă cu puțin efort și bunăvoință veţi depăși totul cu bine. Armonie în familie, iar spațiul de locuit parcă este ceva mai luminos.

Fecioară: Puteți primi drepturile salariale, favoruri sau informații prețioase legate de viitorul câștigurilor voastre. Aveți unele nemulțumiri sufletești care sunt fondate. Este bine să vă rezumaţi la strictul necesar și să lăsaţi planurile de investiții pentru o altă perioadă. Vă puteți sfătui cu persoanele din anturajul apropiat.

Balanţă: Șansele de înnoire sunt mari și cu efecte pe termen lung. Selectaţi-vă prioritățile și urmaţi-le îndeaproape. Este rost să primiți bani sau cadouri dinspre locul de muncă, poate nu atât cât preconizați, dar suficient cât să vă rezolvaţi urgențele și nevoile imediate. Informații bune privitoare la salarizare și la condițiile de muncă.

Scorpion: Aveţi nevoie de liniște și de meditații interioare. Informațiile obținute pe căi mai puțin obișnuite vă vor ajuta să înțelegeţi situațiile în care sunteţi implicat. Găsiţi soluții deosebite pentru a ieși din impas. În a doua parte a săptămânii vă veţi simți mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete. Prudență și răbdare!

Săgetător: Discuții cu prietenii și acțiuni comune cu unii dintre ei. Predomină aspectele ciudate, fiind posibil să vă desprindeţi de unii, considerați până nu demult drept prieteni importanți și de neînlocuit. Se recomandă prudență vizavi de aceste persoane, deoarece în umbră au interese meschine. Sănătatea este vulnerabilă.

Capricorn: Discuții cu persoane importante, întâlniri cu reprezentanți ai unor instituții conexe locului vostru de muncă. Alegeți-vă cuvintele și gesturile cu grijă, pentru că mulți vă vor urmări cu atenție și vă vor semnala cea mai mică eroare. Veţi fi susținut de prieteni și sfătuitori de nădejde, mai ales de către bărbați.

Vărsător: Vă veţi reevalua unele idei, credințe și planuri de viață. Prin discuțiile purtate cu oameni erudiți sau prin desfășurarea unor activități culturale și intelectuale veţi reuși să renunţați la tipare de gândire învechite și să adoptați alt sistem de valori morale și spirituale.

Peşti: Se întrezăresc discuții aprinse cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii pe tema banilor și bunurilor administrate în comun. Prudență și răbdare! Călătoriile îndepărtate, studiile pe termen lung și perfecționarea necesară în domeniul profesional reprezintă subiecte la care ar fi bine să vă gândiţi.

Vizualizări: 712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: