Horoscop

Valabil pentru 11 iulie

Berbec: Vă concentraţi pe relaţiile importante din viaţa voastră şi a imaginii pe care o proiectaţi în afară. E posibil să apară tensiuni în relaţia de cuplu, care pot fi dizolvate dacă sunteți concesiv şi comunicaţi deschis. Ascultând cu atenţie ce are partenerul să vă împărtăşească rezolvaţi problemele.

Taur: Apar noutăţi în zona muncii şi serviciului, aducând unele schimbări. E foarte important să vă adaptaţi din mers şi să acceptaţi tot ce vine, indiferent de aşteptările voastre. E posibil ca o schimbare pe care o întâmpinaţi cu rezervă să se dovedească a fi benefică, mai ales din punct de vedere material.

Gemeni: Chiar dacă aveţi suficiente motive să vă bucuraţi, ceva vă opreşte să fiţi liniştit şi împăcat. Este o zi cu stări contradictorii, cu aşteptări de la persoana iubită şi îndoieli în ce priveşte derularea unui proiect. Cele mai mari bucurii şi cele mai puternice sentimente apar când vă detaşaţi şi aveţi încredere în prezent aşa cum este.

Rac: Sunteți predispus la instrospecţie şi autoanaliză. E momentul să identificaţi care vă sunt dorinţele şi să vă priviţi îndoielile şi temerile referitoare la unele dorinţe legate de casă, cămin sau familie. Pe de altă parte, puteţi primi veşti bune de la un prieten.

Leu: E posibil ca veştile pe care le primiţi sau informaţiile pe care le aflaţi despre un proiect să determine schimbarea planurilor pe care vi le-aţi făcut pentru următoarele zile. Cu toate acestea, nu e cazul să trageţi concluzii pripite şi să etichetaţi aceste schimbări ca fiind nepotrivite, întrucât ele se vor dovedi benefice.

Fecioară: Este activată zona banilor. Pe de o parte, se ivesc oportunităţi de câştig sau de creştere a veniturilor. Pe de altă parte, pot apărea tot felul de situaţii neprevăzute, care vă scot sume mari din buzunar. 

Balanţă: Apar situaţii neprevăzute în cadrul relaţiei de cuplu sau parteneriatelor. Cineva pe care contaţi într-un proiect se poate răzgândi sau partenerul de viaţă vine cu o propunere ciudată. În orice caz, e important să fiţi flexibil şi să aveţi încredere în ceea ce vă oferă momentul prezent.

Scorpion: Chiar dacă unele evenimente sunt în contradicţie cu aşteptările voastre sau par să scape de sub control, staţi pe margine şi observaţi întregul context, cât mai detaşat cu putinţă. Nu e momentul să forţaţi lucrurile, întrucât nu aveţi toate datele. Aşteptaţi momentul potrivit pentru a lua decizii şi a acţiona.

Săgetător: Unele relaţii de prietenie se cer revizuite sau eliminate din viaţă. Un prieten care şi-a încălcat în mod repetat promisiunile şi angajamentele poate fi îndepărtat astăzi fără drept de apel. Pe de altă parte, ziua aceasta poate aduce şi schimbări legate de un proiect sau revizuiri radicale ale unor aspiraţii.

Capricorn: Apar unele tensiuni în relaţiile cu şefii sau cu alte persoane autoritare. Cert este că acceptaţi foarte greu opoziţiile şi constrângerile, acesta fiind motivul conflictelor sau nemulţumirilor de astăzi. În acest context, e bine să vă concentraţi strict pe sarcinile voastre şi să le abordaţi cu creativitate.

Vărsător: S-ar putea ca astăzi să aveţi sentimentul că aţi greşit undeva, în deciziile pe care le-aţi luat cu privire la un loc de muncă sau un proiect pe care vi l-aţi asumat fără să aveţi toate detaliile. Ziua aceasta ar trebui folosită pentru strângerea de date şi informaţii care să vă ajute să corectaţi unele erori.

Peşti: Apar fluctuaţii financiare şi chiar pierderi prin intermediul sau din cauza unui partener de afaceri sau a partenerului de viaţă. De asemenea, speculaţiile financiare sunt însoţite de riscuri mari, prin urmare ar trebui evitate. Oricare ar fi cauza impasului financiar, puteţi conta pe sprijinul cuiva din familie.

Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: