Horoscop

Valabil pe 9 septembrie

Berbec: Este de așteptat că negocierile în afaceri să decurgă foarte bine, dar să aveți puțină răbdare până când vor începe să apară primele rezultate concrete. Puteți să vă puneți în aplicare planurile de afirmare în plan social.

Taur: Sunteți într-o formă intelectuală deosebită și aveți șanse mari de reușită în plan profesional și social, să profitați de această ocazie pentru a vă ocupa de probleme dificile sau complicate.

Gemeni: Se pare că sunteți într-o formă intelectuală foarte bună și aveți posibilitatea să luați o decizie inspirată cu privire la o problemă financiară a familiei.

Rac: Aveți idei excelente și sunteți hotărât să le puneți în aplicare. Este un moment favorabil pentru a demara o activitate nouă. Capacitatea de comunicare vă ajută să vă faceți noi relații printre persoane importante.

Leu: Puteți lua decizii inspirate, care vă facilitează succesul în plan social și armonia în relațiile sentimentale. Este o zi favorabila comunicării și călătoriilor de afaceri. Aveți idei bune, care pot avea efecte benefice pe termen mediu și lung.

Fecioară: S-ar putea să faceți o călătorie scurtă pentru a rezolva o problemă a partenerului de viață. Dacă aveți de luat decizii importante, vă puteți baza pe intuiție.

Balanță: În prima parte a zilei vă puteți ocupa de afaceri și aveți posibilitatea să terminați lucrări mai vechi. S-ar putea ivi ocazia să rezolvați o chestiune legată de bani.

Scorpion: Sunteți inspirat și puteți rezolva destul de ușor probleme dificile. După-amiază s-ar putea ca o rudă apropiată să vă ceară ajutorul într-o chestiune de sănătate. Este posibil să fiți invitat la o reuniune cu prieteni apropiați, dar ar fi bine să nu neglijați problemele care trebuie rezolvate în cămin.

Săgetător: În prima parte a zilei s-ar putea să aveți idei originale, pe care colegii sau partenerii de afaceri le apreciază. Este posibil să vă confruntați cu o întârziere sau o neînțelegere în ceea ce privește banii, dar vă descurcați cu ajutorul unei rude mai în vârstă.

Capricorn: Aveți ocazia să faceți cunoștință cu o persoană cu experiență în domeniul dumneavoastră de activitate, de la care puteți afla câteva informații deosebit de utile în activitatea profesională sau în afaceri.

Vărsător: În activitatea profesională și în afaceri aveți idei ingenioase și pragmatice, care vă pot ajuta să rezolvați anumite probleme mai bine sau într-un timp mai scurt. Daca nu vă ajung banii, vă puteți împrumuta de la o rudă mai în vârstă. Ar fi bine să vă sfătuiți cu partenerul de viață.

Pești: Ar fi bine să nu vă faceți un program strict pentru azi, fiindcă există riscul să nu îl puteți respecta.  În prima parte a zilei, cu ocazia unei scurte călătorii, este posibil să faceți cunoștință cu o persoana mai în vârstă care vă dezvăluie informații utile în legătura cu o afacere.

Vizualizări: 856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: