Horoscop

Valabil pe 14 și 15 septembrie

Berbec: Poate-o să cheltuiţi nişte bani pe reparaţia maşinii, ori poate schimbaţi câte ceva prin casă şi costă. E o oarecare agitaţie la locul de muncă, iar dacă sunteţi liberi puteţi pleca la distracţie pentru o zi, două şi vedeţi de luni încolo ce vă mai aşteaptă la serviciu.

Taur: O pasiune vă poate scoate din tot confortul vorstru şi să vă bucuraţi de viaţă, să trăiţi clipe de vis - dacă n-aveţi pe nimeni. Se poate să plecaţi în week-end, cu familia, cu prietenii, poate sărbătoriţi ceva care o să v-apropie şi mai mult, c-aţi fost separaţi o vreme.

Gemeni: La voi relaţia de cuplu devine stabilă şi o să ajungeţi la căsătorie dacă v-aţi convins pe deplin că sunteţi pe drumul care trebuie. O să vreţi să fiţi mai economi, dar n-o să prea reuşiţi c-aveţi cheltuieli mari, apar neprevăzute şi o să vreţi să le rezolvaţi pe toate din mers.

Rac: O s-aveţi parte de nişte surprize plăcute din partea rudelor apropiate, poate şi a colegilor şi o să fie un succes de echipă. Se pare c-o să faceţi rost de sponsori care să vă susţină proiectele şi o să avansaţi chiar dacă treptat, şi nu într-un ritm alert, aşa cum aţi fi vrut.

Leu: Se nuanţează frumos sfera sentimentală, poate aţi depăşit un moment de cumpănă şi sunteţi dispuşi s-o luaţi de la zero. Poate ar trebui să le faceţi un apropo şefilor ca să vă treacă pe o listă de promovare, să accedeţi la alt nivel salarial, să vă descurcaţi mai bine cu banii.

Fecioară: Se poate să obţineţi după multă alergătură un act de la notar, de la judecătorie care să vă garanteze nişte drepturi. Se pare c-o să fiţi cooptaţi într-o activitate care să v-aducă în centrul atenţiei şi puteţi căpăta un plus de prestigiu, ca să atingeţi un alt nivel social.

Balanță: Se-ntâmplă ceva neaşteptat şi multe lucruri se pot schimba în viaţa voastră şi daţi lovitura în afaceri sau o s-apară omul visurilor voastre. Vă pot intra bani, poate din activităţi colaterale sau cineva o să vă dea înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cândva şi o să vă descurcaţi frumos, din punct de vedere financiar în perioada asta.

Scorpion: O să vă ia prin surprindere apariţia cuiva care să se potrivească idealului vostru şi să vă intereseze o relaţie, să experimentaţi. E posibil să primiţi o recompensă şi să daţi restart muncii care v-a consacrat ca să vă bucuraţi de un succes şi mai mare, să vă depăşiţi pe voi înşivă.

Săgetator: E posibil să fiţi interesaţi de un nou domeniu de studiu, ori faceţi un masterat, va-nscrieți la doctorat. Or să vă curteze nişte oameni de afaceri să vă asociaţi în vederea unei colaborări care o să vă catapulteze la alt nivel - Asta dac-aveti curaj să vă aventuraţi.

Capricon: O să reglaţi situaţia din cuplu, seara, la o discuţie în doi, poate ieşiţi la un restaurant, să schimbaţi decorul. La voi începe să se vadă - concret - pentru ce-aţi muncit, pe lângă bani o fi şi vreun titlu, o diplomă de merit, un voucer pentru o vacanţă - cadou - din partea conducerii.

Vărsător: Poate faceţi cumva să va-ngrijiți de sănătate şi să luaţi un tratament dacă e cazul. Veşti bune, o să rezolvaţi probleme care ţin de şcoală, de grădiniţă copiilor, poate primiţi şi un credit bancar s-aveţi cu ce să plătiţi rate, facturi, şi tot ce e în plus.

Pești: E cineva care va dă târcoale, pentru că simte un potenţial de relaţie şi dacă şi voi rezonaţi cumva, poate formaţi un cuplu. Apare o problemă importantă de rezolvat, poate are legătură cu un examen pe care-l aveţi de susţinut că să căpătaţi o funcţie, un job mai bun.

Vizualizări: 907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: