Horoscop

Valabil pentru 11 septembrie

Berbec: O veste bună de la cineva care va duce dorul şi o să luaţi mai în serios relaţia, să vă faceţi timp să vă şi vedeţi. Se poate s-aveţi o întrevedere cu un sponsor care va promite un ajutor şi s-ar putea să se ţină de cuvânt, totul e să nu-l slăbiţi cu insistenţele să nu vă scape printre degete.

Taur: Reapare cineva din trecutul sentimental care vrea o a doua şansă şi se poate s-o primească, dacă inima voastră o dictează. E posibil să încasaţi mai mulţi bani de la serviciu pentru că abia acum s-o fi găsit finanţare, şi poate vi se dau şi din urmă, sau vin şi din colaborări.

Gemeni: Voi vă daţi întâlnire cu o persoană care înseamnă enorm pentru voi şi o să aflaţi ce simte şi partenera respectivă. Pot apărea diverse urgente, să faceţi nişte plăti, dar şi să prezentaţi nişte acte, ca să vi se recunoască drepturile la o angajare la serviciu, la înscrierea la şcoală.

Rac: O invitaţie la un vernisaj, un eveniment monden, pare să fie o ieşire în lume care să v-ajute să reactualizaţi nişte relaţii. Se pare c-o să definitivaţi o situaţie după îndelungi aşteptări şi o să puteţi încasa bani, să ocupaţi un post mai bun, şi poate să deveniţi proprietari, să vă mutaţi în casă nouă.

Leu: Poate are loc o întrunire de familie ca să pergatiti un eveniment, să vindeţi o casă, ori doar ca să perfectaţi o situaţie de tip imobiliar. O să fiţi cooptaţi într-un parteneriat de afaceri care să vă aducă profituri şi să menţineţi stacheta sus, să deveniţi şi mai vizibili, mai cunoscuţi.

Fecioară: O persoană nou apărută în peisaj vă face curte şi dacă n-aveţi pe nimeni o să-i acordaţi toată atenţia. Se poate să puneţi la cale un proiect care să v-aducă bani şi să vă deschidă nişte uşi, să depăşiţi limitele mediului în care trăiţi, să fie o emancipare.

Balanță: O să-i daţi de capăt uneri probleme din sfera medicală şi o să fiţi în formă, apţi de muncă şi dornici de distracţie. Se conturează o relaţie de cuplu serioasă şi o să puteţi ajunge la căsătorie şi s-aveţi copii anul viitor, o să fiţi împliniţi sufleteşte.

Scorpion: O să vă meargă şi mai bine în relaţia sentimentală, mai durează ceva timp şi o să vă armonizaţi frumos pentru o căsnicie chiar. Poate scoateţi din cont nişte bani şi o să puteţi da avansul pentru o casă, ori ca să plecaţi în străinătate, poate o să lucraţi, sau o să vă căsătoriţi pe-acolo.

Săgetător: E posibil să vă mutaţi în altă locuinţă, chiar şi temporar până zugrăviţi, sau plecaţi într-un oraş, din ţară. Se poate să vă duceţi la un interviu şi să intraţi într-o altă etapă a carierei voastre, să atingeţi un alt nivel care să vă indice într-adevăr valoarea.

Capricorn: Vă daţi întâlnire cu nişte prieteni să luaţi o gură de oxigen, să vă duceţi la un film, la un concert. Se observă nişte câştiguri, primiţi bani, cadouri, pot fi mici surprize dar care să vă dea o stare de spirit foarte bună, să lucraţi la capacitate maximă.

Vărsător: Se poate să se vină cu o ofertă de proiect care vi s-ar potrivi şi o să analizaţi situaţia. Voi poate o să adunaţi bani din mai multe surse şi o să faceţi un capital din care să scoateţi ori de câte ori o s-aveţi nevoie, mai ales în week-end-uri, sau pentru rata obligatorie.

Pești: La o ieşire în doi, la o cafea, aţi putea descoperi ceva care vă poate influenţa în bine relaţia. Poate-o s-aveţi mai mult curaj să le cereţi şefilor câte ceva care v-ar fi de folos, un salariu mărit, sau în avans, şi o să aveţi o şansă, trebuie să-i abordaţi.

Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: