Horoscop

Valabil pe 10 septembrie

Berbec: Este posibil să primiţi o sumă de bani restantă. Achitați datorii vechi sau lămuriţi chestiuni privitoare la moșteniri și partaje. Verificaţi atent fiecare document și informaţi-vă din surse sigure. De evitat investițiile de anvergură. Activități intelectuale, planuri de călătorii, abordarea unei noi filozofii de viață.

Taur: Se finalizează o etapă, asta însemnând desprinderea de un partener de viață, dintr-o colaborare profesională neprofitabilă sau reconfigurarea alteia. Prudență, detașare și nu vă bazaţi pe niciun partener, oricât de minunat ar părea la prima vedere. Este posibil să primiţi ceva bani, bunuri sau favoruri deosebite.

Gemeni: Se finalizează o etapă profesională, se reconfigurează activitatea, relațiile colegiale și condițiile de muncă. În umbră încep să se activeze conflicte serioase. Foarte bine susținute sunt relațiile parteneriale. Apar noutăți deosebite, atât într-o relație personală, cât și într-o relație de colaborare profesională.

Rac: O relație amoroasă se poate finaliza sau își schimbă condițiile și termenii de desfășurare. Relațiile cu copiii intră în discuție în chip zgomotos. Diferența de mentalitate dintre voi și ceilalți mai ales în plan afectiv poate duce la reconfigurarea relațiilor. Prudență, răbdare, ascultaţi ce au de zis ceilalți.

Leu: Vor avea loc discuții importante în familie, întâlniri deosebite cu neamurile, vizitarea locurilor natale. Este nevoie de schimbări majore în spațiul de locuit, însă deocamdată verifică atent instalațiile de apă. Sunt posibile avarii de la și prin apă. Fiţi prudent în dialogurile cu membrii familiei, pentru că există tensiuni.

Fecioară: Demersuri intelectuale, rezolvarea unor chestiuni personale și profesionale, călătorii pe distanțe scurte. Deciziile importante și asumarea unor responsabilități majore lăsaţi-le pentru altă perioadă. Acasă, în familie, sunt multe treburi de făcut, implicaţi-vă serios în rezolvarea lor. Discuții și întâlniri cu neamurile.

Balanţă: Fiţi prudent cu banii, sunt posibile multe încurcături și minciuni. Verificaţi documentele care vă atestă drepturile salariale și evitaţi cheltuielile extravagante. Provocarea perioadei constă în a învăța să gestionaţi corect banii și a vă remodela vizunea asupra lor. Dialoguri cu apropiații și călătorii scurte.

Scorpion: Chiar dacă stările de spirit fluctuează mult și sănătatea este vulnerabilă, vă puteți concentra pe ceea ce vă este de folos acum. Ocupaţi-vă numai de treburi ușoare și la nevoie cereți sprijinul celor dragi. Multe revelații, informații deosebite obținute pe căi neobișnuite, asumarea unor responsabilități noi.

Săgetător: Informații prețioase obținute pe căi neobișnuite. Este posibil să decideţi desprinderea de unii parteneri, fie că este vorba de partenerul de viață, de cei de afaceri sau de colaboratori. Prudență, răbdare, măsură în toate! Sănătatea este vulnerabilă și de aici apar tot felul de stări fluctuante.

Capricorn: Se conturează un final foarte clar în unele relații, mai ales în cele cu unii prieteni sau cu unele persoane care te-au suținut cumva în proiectele profesionale. Prudență, întrucât există multe necunoscute importante în acest segment de viață, iar iluzia și dezamăgirea sunt de proporții.

Vărsător: Este bine să evitați a povesti amănunte despre voi și planurile de viitor, pentru că unii pot interpreta greșit totul și de aici reacții în consecință. La serviciu se poate finaliza o etapă de lucru. Noutățile sociale sunt frecvente și de bun augur. Totul este să fiţi deschis, pregătit și bine informat.

Peşti: Activități intelectuale de anvergură, planuri de călătorii, de studii și de reluare a unor secvențe de învățare-evaluare. Relațiile cu străinătatea sunt deosebite. Unele se finalizează, făcându-se loc pentru altele. Este posibil să călătoriţi pe distanțe lungi. Schimbare de statut socio-profesional.

Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: