Horoscop

Valabil pentru 17 septembrie

Berbec: E cineva care vă iubeşte şi vrea s-o ştiţi, ca să existe o conectare puternică, şi o să vă facă un cadou. Poate-aveți un sărbătorit în familie şi o să vă adunaţi cu toţii, îi chemaţi şi pe prieteni, să fie o atmosferă febrilă, să vă bucuraţi, să vă-ncărcați bateriile.

Taur: Vă puteţi cultiva un talent, să scoateţi şi bani de pe urma unui hobby aflat la mare căutare în momentul de față. Se conturează o împlinire sufletească după o perioadă în care aţi tot sperat să fie bine, dar au fost sincope şi abia acum se echilibrează balanţa.

Gemeni: O să comandaţi nişte lucruri pentru casă şi e posibil să nimeriţi nişte reduceri care să fie atrăgătoare ca preţ. Poate vine cineva în vizită şi rămâne încă o zi, două, ca să mai rezolve nişte treburi, sau poate voi insistaţi să mai stea ca să petreceţi un timp de calitate împreună.

Rac: O să primiţi cadou o excursie şi îi pregătiţi şi pe ai voştri să fie pe recepţie, să nu-şi facă alt program în weekend. O reuşită de echipă, poate împreună cu colegii, prietenii, cu un grup, o să repurtaţi un succes şi poate daţi şi de băut, sărbătoriţi momentul.

Leu: Poate-ajungeți şi la un control medical, să vedeţi cum staţi şi, dacă e nevoie de un tratament, să nu ezitaţi, ca să vă puneţi la adăpost. Vin bani, poate semnaţi un contract şi sumă e frumoasă, munca vi se potriveşte, o să lucraţi şi de plăcere, se anunţă o perioadă cu reuşite pe mai multe planuri.

Fecioară: Întrevedere cu cineva care ţine morţiş să lucraţi împreună, c-aveţi experienţă şi multe atuuri care vă recomandă pentru jobul respectiv. Vă pregătiţi de o relansare şi o să turaţi motoarele să faceţi treaba ca lumea, să vă reinventaţi, c-aveţi multe valențe nefolosite.

Balanță: Problemele de sănătate pot reveni uşor dacă n-aţi luat tratamentul prescris de medic, iar unii dintre voi nici n-aţi dat pe-acolo. O să vă ocupaţi, poate, mai mult de casă, de familie, scoateţi din banii puşi la secret, să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu, să cumpăraţi ce ştiţi că-şi dorea.

Scorpion: O să luaţi nişte bani cu care o să acoperiţi nişte goluri, şi-o să vă eliberaţi de grijile care vă sufocau. Sunteţi dispuşi să daţi curs unor provocări şi să ieşiţi din zona de confort, să vă aventuraţi pe un nou tărâm profesional, c-aveţi multe de dovedit.

Săgetător: Sufleteşte vă poate fi mai bine dacă alegeţi să faceţi echipă cu cel de lângă voi. O repoziţionare, vi se propune o funcţie, un fotoliu de şef, o afacere de care să vă ocupaţi cum ştiţi voi mai bine şi o să fie o upgradare.

Capricorn: O să puneţi punctul pe i într-o situaţie care ţine de preocupările din particular şi o să vă descurcaţi frumos, cuvântul vostru o să conteze. Poate vă invită cineva la un eveniment în străinătate, sau prin ţară, poate-aveți ceva de spus ori de făcut şi o să vă bucuraţi de o binemeritată atenţie.

Vărsător: Vi se poate aproba un credit şi să aveţi bani de taxe şi de facturi, să nu faceţi niciun rabat când vine vorba despre şcoală şi copii. Încep să vină bani din mai multe direcţii şi o să-i adunaţi în cont, dar îi puteţi şi folosi ca să vă plimbaţi, să plecaţi în excursii, să vă duceţi la distracţie în locuri de agrement.

Pești: O să vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să fiţi împreună şi se pare că şi voi vreţi, dacă simţiţi la fel şi nu sunteţi implicaţi în altă relaţie. Apar cheltuieli neprevăzute, la voi, şi o să faceţi o inginerie financiară ca să nu rămâneţi cu restanțe, să vă achitaţi onorabil de toate obligaţiile.

Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: