Horoscop

Valabil luni, 16 septembrie

Berbec: Sunteţi foarte implicat în activitățile de la serviciu, dar în cele de anvergură, în care ochii și urechile celorlalți sunt numai la voi. Fiţi prudent, evitaţi discuțiile contradictorii și susțineţi-vă opiniile și planurile cu fermitate. Până la urmă, totul se desfășoară în favoarea voastră, iar dovezile în acest sens vor apărea discret.

Taur: Sunteţi în centrul atenției șefilor, alții se bazează foarte mult pe voi. Vă veţi simți foarte bine că sunteţi băgat în seamă și apreciat. Detașaţi-vă, lăsaţi-vă călăuzit de instinct și aveţi încredere că totul va fi foarte bine. Providența vă ajută din umbră. Controlați-vă manifestările, pentru că sunteţi foarte combativ.

Gemeni: Un prieten vă poate sfătui de bine vizavi de segmentul financiar. Dorința de elevare sufletească este la cote mari, astfel că vă veţi orienta spre activități culturale, demersuri intelectuale și discuții cu oameni erudiți. Planuri de călătorii îndepărtate și de abordare a unor studii pe termen lung.

Rac: Unii doresc în secret să profite de pe urma veniturilor sau bunurilor voastre, deci verificaţi atent fiecare cheltuială și nu vă lăsaţi impresionat de mofturile celorlalți. Vizionarea unei piese de teatru sau participarea la seminarii pe teme filozifice vă înalță sufletul și vă orientează mentalul spre idei nobile.

Leu: Sunteţi tentat să vă implicați în multe activități la serviciu, însă ar fi bine să alegeţi prioritățile. Relațiile parteneriale, mai ales cele profesionale, vă solicită din plin. Fiţi foarte prudent în relațiile oficiale pentru că sunt posibile discuții aprinse, tensiuni mocnite și răsturnări spectaculoase.

Fecioară: La serviciu va trebui să rezolvaţi treburi urgente și să vă bazaţi numai pe forțele voastre. Dozați-vă eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă, existând riscul să obosiţi rapid. Relații dinamice cu partenerul de viață și cu cei de afaceri. Momente bune pentru a discuta amănuntele activităților comune.

Balanţă: Țineţi cont de nevoile și sfaturile membrilor familiei, pentru că vă ajută să mențineţi un echilibru între planul socio-profesional și cel personal. Cei dragi vor dori să profite de pe urma veniturilor voastre, aspect păgubos de ambele părți. La serviciu este mult de lucru, bine fiind să vă bazaţi numai pe forțele proprii.

Scorpion: Sunteţi foarte solicitat acasă, alături de membrii familiei. Se pare că vor reveni în discuție chestiuni privitoare la moșteniri, la obiecte de patrimoniu sau legate de modul de administrare a unei afaceri de familie. Se recomandă prudență și discernământ, pentru că unii vor depune eforturi să-și atingă obiectivele personale.

Săgetător: Drumuri pe distanțe scurte și cu dialoguri de anvergură. Este posibil să fiţi nevoit să vă înscrieţi la un curs de perfecționare profesională sau să reluaţi o secvență de învățare care a rămas nefinalizată. În orice situație vă veţi afla, veţi reuși să vă descurcaţi foarte bine, obținând chiar și aprecierile celorlalți.

Capricorn: Stările de spirit fluctuează mult. Sunteţi foarte influențat de ceea ce se petrece acasă, cu membrii familiei. Sunt momente pasagere pe care le puteţi gestiona foarte bine cu puțin efort și bunăvoință. Financiar se întrezăresc noutăți, fie că este vorba despre primirea drepturilor salariale, a unei prime, a unui favor.

Vărsător: Vă este dificil să mențineţi un ritm constant în relații și în treburile cotidiene. Mentalitatea voastră este în continuă schimbare și de aici apar tot soiul de revizuiri și răzgândiri. Implicaţi-vă serios în ceea ce aveţi de făcut. Primiţi bani, probabil salariul, dar și cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă.

Peşti: Sunteţi retras și orientat numai spre treburile personale. Revelațiile din aceste zile vă vor ajuta să luaţi deciziile corecte și să priviţi obiectiv în jur. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator, astfel încât fiţi prudent și îngrijiţi-vă corespunzător. Selectați-vă prioritățile și ascultați-vă vocea interioară.

Vizualizări: 958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: