Horoscop

Valabil pe 28/29 septembrie

Berbec: Prietenii vă fac program de timp liber şi dacă aveţi şi o rezervă de bani plecaţi într-o plimbare la mare, la munte. Se poate s-aveţi mai mult de lucru, dar vin şi bani, cu promisiuni de avansare, primiţi o funcţie, dar poate după ce daţi un concurs.

Taur: O invitaţie în oraş, o cină în doi, sunt lucruri importante pe care vreţi să le discutaţi într-un spaţiu neutru. O să vă puneţi casa la punct, o să fie de lucru, poate angajaţi o firmă, scoateţi şi bani de la rezerve şi o să scăpaţi de grijile astea legate de spaţiul locuibil.

Gemeni: Poate se-ntâmplă ceva nou şi bun în relaţia de cuplu şi o să ajungeţi dintr-o dată la căsătorie. Veşti, confirmări, poate luaţi şi bani şi o să şi plecaţi, dac-aveti cu ce, într-o plimbare măcar, până la malul mării, ori până la munte dac-aveti vreun prieten la care să staţi.

Rac: E posibil să încasaţi nişte bani şi să luaţi diverse lucruri pentru evenimentul care va avea loc în curând - o mutare în casă nouă, o nuntă, un botez. Se poate să faceţi nişte eforturi financiare ca să le asiguraţi alor voştri un trai mai bun, să faceţi toate îmbunătăţirile pe care vi le-aţi propus.

Leu: Aveţi nevoie de o infuzie de adrenalină şi o să cultivaţi un hobby ca să ieşiţi dintr-o stare de oboseală, ori monotonie. E posibil s-aveţi chef de plimbare şi să zburaţi spre o zonă de agrement, să luaţi o porţie de respiro, poate fi o surpriză din partea fiinţei iubite.

Fecioară: Sunt câteva aspecte care ţin de viaţă de cuplu care se cer rezolvate şi trebuie să ajungeţi la alt nivel de înţelegere cu partenerul de cuplu. Se anunţă musafiri de la drum, dar poate nu rămân peste noapte, vă-ntâlniţi în oraş să vă plimbaţi, să revedeţi locuri dragi şi oameni de care v-a fost dor.

Balanță: Vi se poate împlini un vis, să vă mutaţi în casă nouă, să deveniţi părinţi, e momentul ideal să vă ocupaţi şi de voi, să vă duceţi la doctor, la cosmetică, la spa, să plecaţi în excursii. Se va regla şi situaţia financiară, poate va mai găsiţi încă un job care să vă rotunjească veniturile şi o s-aveţi un alt standard de viaţă.

Scorpion : E posibil să vă aşezaţi la casa voastră şi o să vă acapareze cu totul viaţa de familie, dar o să fie frumos. E posibil să vă implicaţi într-o activitate extraprofesională şi să puneţi la bătaie toată priceperea, să faceţi impresie bună, şi or să vă fie recunoscute nişte merite.

Săgetător: Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să devină din ce în ce mai interesat de voi şi să v-atingă la coarda sensibilă, şi să puteţi deveni un cuplu. Se ivesc nişte posibilităţi să faceţi rost de bani, vă asociaţi cu cineva sau vă faceţi curaj să porniţi pe cont propriu într-o nouă provocare profesioanala.

Capricorn: Poate plecaţi în altă ţară, ori aveţi o deplasare mai pe-aproape, chiar şi cu ceva treabă şi o să fie cu succes. Poate-aveți de legalizat nişte acte la notariat şi pregătiţi banii, martorii, că poate e nevoie de cineva, de un garant, că daţi, că luaţi bani.

Vărsător: Se poate să-şi facă, în sfârşit, curaj cineva care vrea să vadă dacă aveţi puncte comune pentru o relaţie, pentru că aşa simte. Sunt câteva aspecte de pus la punct la serviciu şi o să vă mai consultaţi cu colegii, cu şefii, să iasă lucruri de calitate extra din mâinile voastre pentru că aspiraţi la un titlu.

Pești: O s-ajungeţi la un consens cu partenerul de cuplu şi poate va exista o cerere-n căsătorie dacă pân-acum n-aţi legalizat relaţia. O ascenciune în carieră, asta se conturează în perioada următoare şi or să vă sară-n ajutor nişte oameni care apreciază eforturile pe care le-aţi depus că s-ajungeţi aici.

Vizualizări: 671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: