Horoscop

Valabil pe 18 octombrie

Berbec: Participi la o reuniune cu prieteni vechi, unde te faci remarcat şi s-ar putea să cucerești inima unei persoane deosebite. Te sfătuim să-i acorzi atenţie, pentru că este posibil să legaţi o prietenie de durată. Ar fi bine să asculți sfaturile prietenilor apropiaţi. Între timp, să nu neglijezi odihna.

Taur: Te bucuri de armonie în familie, dar nu este exclus să ai câteva probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea ca o persoană în vârstă să îți împrumute o sumă de bani pe care i-ai solicitat-o mai demult. Ți se propune o colaborare, însă te sfătuim să nu te pripești.

Gemeni: Dimineaţa s-ar putea să fii impulsiv şi să jignești o femeie. Nu este o zi bună pentru examene şi nici de afaceri. După-amiaza vei avea ocazia să petreci momente plăcute împreună cu persoana iubită. Te sfătuim să fii mai prudent. Nu te lăsa antrenat într-o ceartă!

Rac: Azi ești melancolic şi s-ar putea să nu iei cele mai bune decizii. Este posibil să ți se propună asocierea într-o afacere, însă nu ar trebui să te grăbești. Dacă acorzi mai multă atenție relaţiilor sentimentale, vei putea petrece o seară romantică.

Leu: Ai mare grijă la declaraţiile de dragoste care ţi se fac azi, pentru că există riscul să pici în plasa unui mare mincinos. Se foloseşte de atuurile sale fizice, de talentul de a mesteșugi cuvinte frumoase, de arsenalul său irezistibil de seducţie pentru a te prinde în mreje.

Fecioară: Ești foarte apreciat la serviciu, datorită iniţiativelor inspirate. După-amiaza trebuie să iei o decizie serioasă în ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită. Ascultă-ți intuiţia şi nu vei da greş!

Balanţă: Îți recomandăm să fii prudent la serviciu şi în afaceri. S-ar putea să ai probleme cu banii, dar tot reuşești să ai parte de o escapadă cu prietenii. Cei din jur te apreciază pentru atenţia pe care o acorzi unei femei mai în vârstă din familia ta, care este grav bolnavă.

Scorpion: Ai probleme financiare, motiv pentru care ești indispus. Sfatul nostru este să nu întreprinzi activităţi noi. Nu te ocupa astăzi de afaceri, pentru a evita o serie de surprize neplăcute! În relaţiile sentimentale, totul este în regulă, ceea ce îți menţine moralul ridicat.

Săgetător: Dimineaţa vei face cunoştinţă cu o femeie care va juca un rol important în viaţa ta. Te sfătuim să fii mai atent la serviciu, pentru că ești predispus greșelilor. Relaţia cu persoana iubită este foarte bună şi veți petrece împreună momente plăcute.

Capricorn: Ești într-o formă intelectuală foarte bună, care îți influenţează favorabil relaţiile cu cei din jur. Ai succes în societate şi în afaceri. Sunt şanse ca o femeie să îți propună o colaborare pe termen lung. Îți recomandăm să îți stabilești clar priorităţile. Ascultă sfaturile unei rude mai în vârstă din partea partenerului de viaţă!

Vărsător: Surprinde-ți persoana iubită cu un cadou și fă-o să zâmbească! La serviciu, este posibil să apară o problemă neprevăzută, din cauza căreia vei rămâne peste program. Seara o petreci într-un mod plăcut, în mijlocul familiei şi faci planuri pentru sfârşitul de săptămână.

Peşti: Este posibil să ai dificultăţi în relaţiile parteneriale. Te sfătuim să fii calm şi să nu refuzi dialogul. Fii mai explicit când vorbești cu partenerul de viaţă, pentru a evita un conflict. După-amiază primești nişte bani pe care îi aştepți de câteva zile. Îți recomandăm să fii atent pe ce îi cheltuiești.

Vizualizări: 1,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: