Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Valabil pe 6 noiembrie

Berbec: Dacă cineva se poartă deplasat, nu tolerați un astfel de comportament. Fiți primul care reacţionează şi atrăgeți-le atenţia celorlalţi când exagerează, chiar dacă nu vă afectează pe dumneavoastră în mod direct. Aveți mare influenţă în grupul de colegi, iar când atrageți atenţia asupra unui aspect, toată lumea reacţionează.

Taur: Dacă vreți să faceți echipă cu cineva pe plan amoros sau profesional nu luați prima persoană care vă iese în cale sau care se arată interesată. Aveți multe opţiuni interesante în jur. Nu vă lăsați impresionat uşor, chiar dacă este măgulitor să vedeți că cineva vrea să facă parte din viaţa dumneavoastră.

Gemeni: Când vine vorba de relaţii, sincronizarea este totul, aşa că degeaba încercați să grăbiți lucrurile. Nu fiți nerăbdător nici în plan profesional, pentru că lucrurile se vor întâmpla la momentul potrivit. Unele lucruri chiar nu pot fi controlate. Este important să înţelegeți asta.

Rac: Astăzi este indicat să vă folosiți imaginaţia şi veți vedea că până şi cele mai nebune vise se pot împlini. Ați fost cam suspicios în ultima vreme, dar nu v-ați dat încă seama de ce. Creativitatea vă învaţă să găsiți aceste răspunsuri.

Leu: Oamenii cer foarte multe şi sunt extrem de încăpăţânaţi. Vă spun ce să faceți şi vor cu orice preţ să vă controleze, însă nu vă lăsați manipulat. Fiți îndrăzneț astăzi şi nu vă supuneți dacă aveți alte păreri. Nu îi lăsați pe ceilalţi să pună presiune şi să vă streseze.

Fecioară: Nu sunteți foarte interesat să vedeți ce are de oferit lumea care vă înconjoară, pentru că vreți să analizați ideile din minte. Creativitatea este foarte importantă şi vă controlează gândurile. Începeți să vă uitaţi din nou la vechile idei şi să le îmbunătăţiți sau să le puneți în practică.

Balanţă: Dacă trebuie să petreceți timp cu o persoană pe care nu prea o respectaţi, încercați să nu fiți lipsit de politeţe. Zâmbiți, aşa cum v-ați dori să fiți tratat. Bunătatea nu este doar o dovadă de politeţe, ci şi de inteligenţă. Veți ajunge mult mai departe dacă veți adopta o astfel de atitudine.

Scorpion: Astăzi sunteți mai interesat să stați acasă şi să vă relaxați decât să ieşiți şi să cunoaşteți oameni noi. Nu este vorba că sunteți timid sau antisocial, dar nu prea aveți energie să purtați discuţii interesante. Aveți nevoie de relaxare, aşa că luați o zi liberă de la lumea din jur.

Săgetător: Vă veți simţi foarte bine în propria piele şi veți face multe lucruri interesante. Această pauză de la socializat nu este ceva ce ați plănuit, dar vă va surprinde de cât de mult vă va plăcea. Orice obstacol veți întâlni îl veți depăşi fără probleme. Oamenii vă vor urmări cu atenţie şi vor fi impresionaţi de calităţile dumneavoastră.

Capricorn: Dacă aveți de-a face cu copii, purtați-vă cu ei ca şi cum ar fi persoane mature. Aveți foarte multe lucruri interesante de spus şi sunteți un model de urmat pentru cei mici. Nu vă lăsați enervat de micile obstacole pe care le veți întâlni în timpul zilei, pentru că s-ar putea să vă dea peste cap şi să nu vă mai puteți concentra.

Vărsător: Astăzi sunteți foarte încrezător în forţele proprii şi veți reuşi să faceți multe lucruri. Fiți responsabil în tot ce faceți şi nu aveți cum să nu reuşiți. Nu este indicat să vă răzgândiți la nesfârşit, pentru că îi veți stresa pe oamenii din jur şi veți căpăta o reputaţie proastă.

Peşti: Astăzi veți avea o plăcere extraordinară să priviți lumea şi să meditați. Vi se pare că ați ignorat până acum multă frumuseţe! Creativitatea este la cote maxime, vă va ajuta să vă găsiți cele mai frumoase cuvinte pentru a exprima ce simţiți.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: