Horoscop

Valabil pe 22 noiembrie

Berbec: Vă dați întâlnire cu un posibil sponsor în care v-ați pus mari speranțe c-o să v-ajute și într-adevăr o s-o facă. E posibil să luați bani, să dați drumul proiectelor noi și să faceți echipa cu niște oameni care au același vibe cu al vostru și să iasă treaba că lumea.

Taur: Vă scoate cineva diseară la un suc, să mai povestiți de-ale voastre, să descărcați sacul cu tensiuni. Întâlnire importantă, poate fixați datele unei afaceri, sau o fi omul visurilor voastre și o să va faceți planuri de plecat pe undeva în week-end, sau urmează logodnă, căsătorie.

Gemeni: Vi se pot plăti niște ore suplimentare și să va puteți deplasa, ori să-i trimiteți măcar pe copiii într-o excursie. Se poate să luați niște bani și o să-i pregătiți o surpriză ființei iubite, o scoateți în lume, poate plecați din țară pentru o zi, două, în week-end și-i spuneți în ziua respectivă.

Rac: Sfera sentimentală e răscolită și se poate să apară cineva care să va umple frumos, viață, și totul să capete sens. Poate va gășiți o preocupare de timp liber și o să fiți creativi, o să va destindeți că să folosiți toate resursele la finalizarea proiectelor, că vine încheierea anului.

Leu: O să luați niște bani care să v-ajute să scăpați de datoriile curente, după care să va mai luați și vouă ce-aveți chef, c-or fi atâtea. Promite să va meargă mai bine din punct de vedere sentimental și să va doriți un cămin al vostru, să aveți copii, să știți pentru cine munciți.

Fecioară: Revine cineva cu gânduri bune de-mpacare și o să reparați o relație de prietenie ori de dragoste de care-aveți mare nevoie. Va reușesc acele demersuri care țin de afaceri, deplasări, de școală,examene, și acte - o să va descurcați la oricare dintre aceste capitole și o să înregistrați câteva succese.

Balanță: Se poate să primiți un cadou, să vi se împlinească o dorința și să recuperați, și niște bani împrumutați. Se poate definitivă o situație și să căpătați o funcție, un salariu mărit sau o promisiune de surplus salarial la sfârșit de an măcar, ceva o să fie compensatoriu.

Scorpion: Vă dați întâlnire cu cineva care e pe lungimea de undă și o să fie liniște și pace în relație, după o serie de turbulențe. Se poate să gășiți o sursă suplimentară de venituri și să fie prosperitate la voi în familie, să va descurcați mult mai bine pe toate planurile.

Săgetător: O să vi se recunoască un merit poate luați și bani, vi se propune și vreo funcție și poate o să va dați acceptul. Poate v-ați interesat de sănătate, ați primit rezultatele analizelor medicale, luați și tratamentul și o să aveți un organism robust, o s-aveți alt tonus.

Capricorn: Începe să se vindece o rana și să va dați voie să fiți și voi fericiți, să-ncepeti o relație care să va ungă pe suflet. O să va asociați cu niște oameni care sunt de valoare similară cu a voastră și o să puteți lucra în combinația respectivă și s-aveți succes.

Vărsător: O să primiți o invitație la o lansare de produs, poate fi și un spectacol de gala și și să va bucurați de vizibilitate. Poate ieșiți la rampă cu ceva pe care l-ați conceput mai demult și-abia acum a prins viață, că s-au găsit niște oameni care să va vină în întâmpinare.

Pești: E cineva care va face curte și o să va lăsăți impresionați de persoană respectivă și să-i acordați o șansă, pentru că va place. Apare cineva care va propune o formă de colaborare în care v-ați încadra - numai să fie de acord și partenerul de cuplu să nu se plângă că vi se răpește timpul liber, dedicat cuplului.

Vizualizări: 947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: