Horoscop

Valabil pe 20 noiembrie

Berbec: Poate recurgeţi la un împrumut ca să daţi avansul pentru casă, ori ar trebui să vă schimbaţi maşina şi o să mai cereţi nişte bani unei bănci să vă luaţi alta. O să vă puteţi înţelege cu nişte parteneri de afaceri, sau cu un partener de cuplu de care vă separaserăţi şi să vă continuaţi relaţia, să daţi uitării orice conflict.

Taur: E cineva care vrea să fiţi împreună şi dacă şi voi vă simţiţi singuri, fără cineva care să vă susţină moralul o să-i acordaţi atenţie. O să negociaţi nişte contracte cu cei care vor să lucraţi pentru ei, dar n-o să acceptaţi în orice condiţii, o să vă impuneţi punctul de vedere.

Gemeni : E an bun de căsătorie, vi se propune să ieşiţi la cafea, la plimbare, să vă cunoaşteţi ca să se vadă compatibilitatea. Sunt oameni care vă apreciază, vin cu oferte de job şi o s-aveţi de unde s-alegeţi şi din 20 bateţi palma, semnaţi contractul.

Rac: Poate mai luaţi ceva mobilă, aparatură pe-acasă şi vă reamenajaţi interiorul ca să fie totul - luna - de sărbători. Apar bani şi cheltuieli, e o perioadă încărcată, cu multe evenimente şi o să vă descurcaţi, ieşiţi cu toate la liman şi o să fie şi la voi stabilitate.

Leu: Se poate să primiţi nişte bani care să vă fie de ajutor să nu mai trebuiască să cereţi cu împrumut. Poate vă mutaţi, sau azvârliţi lucrurile defecte, demodate din casă, ori le daţi altora care au ce să facă cu ele ca să eliberaţi spaţiul, să fie aerisit la voi acasă.

Fecioară: O să aveţi de dat un examen, o diferenţă, să reactualizaţi nişte acte, ca să puteţi călători, să vă scoateţi banii din cont, dacă sunt documente bancare.Se poate să apelaţi la banii din cont că să luaţi ce-aveţi nevoie pentru casa, ori e altceva, o maşină, un utilaj, ceva care vă poate fi de folos în profesie.

Balanță: Se poate să apară cineva care să vă facă viaţa mai frumoasă şi să vă bucuraţi de traiul în doi, care e ca o artă pentru voi. Poate v-aţi decis să deschideţi un cont, să cereţi un împrumut bancar ca să daţi drumul unei afaceri poate vreţi să luaţi o locuinţă, ori să vă mutaţi cu chirie o vreme.

Scorpion: O să puteţi repara o prietenie, o relaţie sentimentală, de cuplu şi o să fiţi şi voi fericiţi. O să faceţi curăţenie în viaţa voastră, şi o să vă pregătiţi poate de o nouă postură, poate vă duceţi la alt serviciu, sau o să ocupaţi un fotoliu în consiliul de administraţie.

Săgetător: O stare de bine, un echilibru sufletesc poate pentru c-aţi găsit şi voi pe cineva care să vă-nsoțească în viaţă, să fiţi un cuplu. Sunt câteva lucruri pe care vi le-aţi propus de multă vreme şi abia acum se pot întâmpla, să faceţi nişte achiziţii, să plecaţi într-o excursie - la sfârşit de săptămână şi faceţi rezervare.

Capricorn: Poate v-aţi hotărât să vă cumpăraţi o maşină, ori diverse lucruri pentru casa, aveţi de gând să investiţi banii din cont pentru că e momentul. Apar noutăţi, vin bani, poate şi o funcţie care să vi se potrivească mănuşa, pentru care-aţi făcut sacrificii, pentru că v-aţi dorit-o.

Vărsător: Voi va trebui să deznodaţi ițele unei afaceri şi să puneţi nişte lucruri în ordine ca să vă luaţi banii la timp. Se observă un succes, poate trebuie pregătit chiar de voi, să vă instalaţi pe un alt post, să vă puneţi în valoare calităţile, şi experienţa dobândită.

Pești: Poate aranjaţi o vizită la sfârşit de săptămână, vă duceţi la rude, la prieteni în afara ţării pe undeva pentru câteva zile. E posibil să luaţi nişte bani în plus de la serviciu, chiar şi din particular şi să vă puteţi mişca, să le luaţi copiilor ce v-au cerut şi să vă descurcaţi financiar foarte bine.

Vizualizări: 862

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: