Horoscop

Valabil pe 25 noiembrie

Berbec: Persoana iubită sau copiii vă vor pune la cheltuieli destul de mari. Este posibil să reluaţi anumite plăţi, fie pentru că s-au pierdut documentele financiare, fie că iubitul, iubita sau copiii apelează din nou la voi pentru ajutor financiar. Foarte posibil ca cei dragi să profite de pe urma generozităţii voastre.

Taur: Dorul de copilărie, de rudele dragi din neamul vostru şi de locul natal vă învăluie întreaga zi. Emoţiile sunt la cote mari şi cu greu vă puteţi concentra pe altceva, mai ales la serviciu. Relaţiile parteneriale vă solicită mult.

Gemeni: Discuţiile cu apropiaţii vă pot ajuta să vă faceţi un plan profesional bun. Informaţiile aflate în ultimele zile, indiferent de sursă, vă sunt folositoare pe termen lung, atât în ceea ce priveşte serviciul, sănătatea, cât şi relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi. După-amiază se conturează ieşiri în oraş alături de cei dragi.

Rac: Ziua vă poate aduce cheltuieli suplimentare legate de persoana iubită. Veniturile din munca desfăşurată se vor rotunji în următoarele zile, aşa încât oferiţi-le celor dragi ajutorul necesar sau câte un mic cadou surpriză. Puteţi primi pe neaşteptate bani, bunuri cadou sau informaţii favorabile legate de serviciu.

Leu: Zi potrivită pentru a vă trasa planuri de acţiune, fie pentru domeniul profesional, fie pentru îngrijirea şi înfrumuseţarea trupului şi sufletului vostru. Stările de spirit sunt fluctuante, de aceea evitaţi discuţiile importante şi concentraţi-vă doar pe treburile voastre.

Fecioară: Astrele vă recomandă discreţie şi abordarea treburilor uşoare. Organismul are nevoie de mai multă odihnă şi eventual de îngrijiri medicale de specialitate. Totuşi, aveţi răbdare şi evitaţi astăzi tratamentele alopate sau dialogurile cu medici.

Balanţă: O zi în care prietenii şi protectorii vă sunt alături, fie cu vorbe de duh, fie pur şi simplu pentru amuzament. Totuşi, se pot isca controverse legate de bani sau de modul în care vă câştigaţi existenţa zilnică. Fiţi prudent şi evitaţi să vă divulgaţi veniturile sau să oferiţi detalii despre activitatea profesională.

Scorpion: Ziua anunţă multe frământări în domeniul profesional. Se pare că şefii au aşteptări mari de la voi, iar colegii nu vă văd cu ochi buni. Depinde de voi cum vă gestionaţi situaţiile de la serviciu. Ar fi bine să fiţi mai îngăduitor cu ceilalţi.

Săgetător: Veştile din străinătate abundă astăzi. Fie vin în vizită cunoscuţi plecaţi mai de mult, fie pregătiţi o călătorie peste mări şi ţări, fie apare o colaborare profesională nouă ce are legătură cu parteneri străini. Fiţi prudent, pentru că în umbră există hibe care vă pot da peste cap planurile.

Capricorn: Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau serviciilor de care beneficiaţi în mod curent. Un prieten vă poate cere bani cu împrumut, însă nu se recomandă să vă implicaţi. Rezumaţi-vă la cheltuielile strict necesare vouă şi familiei.

Vărsător: Ar fi bine să vă concentraţi eforturile pe relaţiile parteneriale. Datorită faptului că sunteţi foarte implicat în activitatea profesională, partenerul de viaţă vă poate adresa reproşuri pe bună dreptate, întrucât îl neglijaţi de multă vreme.

Peşti: Multă treabă în sfera profesională. Ideile şi modul în care vă îndepliniţi sarcinile de serviciu vă pot aduce animozităţi din partea colegilor, însă se pare că şefii vă aprobă şi vă susţin cu tot ce aveţi nevoie. Dozaţi-vă eforturile, pentru că este posibil să fiţi nevoit să reluaţi activităţile de astăzi în următoarele zile.

Vizualizări: 884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: