Horoscop

Valabil pentru 23/24 noiembrie

Berbec: O să vă intersectaţi în drumurile voastre cu cineva care are planuri mari cu voi, poate va vrea pentru totdeauna şi n-o să ziceţi nu. Întrevedere poate pe fugă cu cineva care vrea să vă convingă să lucraţi împreună şi o să vă gândiţi la genul ăsta de ofertă, vedeţi cum staţi cu timpul şi daţi răspunsul.

Taur: Cineva care intenţionează de ceva vreme să vă abordeze, o să-şi facă curaj să vă scoată la cafea, la plimbare, într-o excursie să vadă cum rezonaţi. Se poate să daţi drumul unui proiect, or să fie şi nişte oameni care să vă susţină, o fi chiar un parteneriat în toată regula.

Gemeni: O să fie un reviriment în grupul de prieteni şi o să aveţi diferite activităţi zilele-astea, care să vă ţină în priză. Vă pregătiţi de o întâlnire la capătul căreia o să aflaţi dacă o să rămâneţi împreună cu fiinţa visurilor voastre, sau nu e momentul acum - poate mai târziu.

Rac: Poate vin nişte rude, sau nişte prieteni de la drum şi or să rămână peste noapte la voi dacă nu va-ncurca programul şi o să vă prindă bine revederea. O s-aveţi parte de nişte câştiguri suplimentare şi poate-o să vă permiteţi o plecare într-o minivacanţă cu familia şi să vă-ntoarceţi refăcuţi.

Leu: Poate vă mutaţi, posibil şi temporar dacă aşa e conjunctura şi o să fie un deranj, dar n-o să fiţi lăsaţi la greu, v-ajuta şi prietenii. Poate nimeriţi prin oraş câteva dintre obiectele de interior pe care le-aţi tot căutat şi să reamenajaţi interiorul, cu bani puţini chiar şi aşteptaţi sărbătorile, odată rezolvat acest aspect.

Fecioară: O să dedicaţi şi voi mare parte din timp activităţilor gospodăreşti şi o să vă faceţi timp abia mâine de o ieşire cu prietenii, cu verii, cu nepoţii. E posibil să luaţi bani şi să faceţi aprovizionarea, să daţi o fugă şi pe la prietenii de prin împrejurimi, poate e vreun sărbătorit, sau se căsătoreşte cineva.

Balanță: O să primiţi o invitaţie la un spectacol, la un restaurant, e cineva interesat de voi şi o să rezonaţi frumos. O apariţie care să vă readucă zâmbetul pe buze, să vă facă din nou să vă-ntrebaţi dacă puteţi trăi toată viaţa împreună, sau poate nu vă puteţi răspunde la această întrebare.

Scorpion : E posibil să luaţi mai mulţi bani şi dacă nu se întrevede nimic în următoarele ore, poate îi faceţi un apropo şefului. O să daţi drumul proiectelor noi, c-aveţi multe de spus în meserie şi o să fie cu succes tot ce veţi iniţia, c-aveţi resurse interioare nelimitate.

Săgetător: Apare cineva care vă scoate la plimbare, o fi rezervat o cameră într-o staţiune turistică, sau vă duceţi într-un parc de aventură. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni dragi, poate aflaţi şi o confirmare legată de un angajament de serviciu, ori poate semnaţi un act de proprietate.

Capricorn: Sunteţi aşteptaţi prin ţară pe undeva să fiţi de față când se căsătoresac nişte prieteni, sau rude la care ţineţi. Sunt ceva evenimente prin oraş şi-o să daţi şi voi o raită pe acolo să fiţi conectaţi la ce e nou, ca să ştiţi în ce direcţie s-o luaţi, care sunt tendinţele actuale.

Vărsător: Prietenii vă curtează şi vor să fiţi împreună la evenimente, la activităţile preferate, să acţionaţi în grup, ca un tot unitar. Păreţi dornici de mişcare şi-o să plecaţi în plimbare cu maşina, sau cu trenul, vreţi să faceţi lucruri inedite, în stilul vostru şi să ieşiţi în evidenţă prin ceva anume.

Pești: Poate ajungeţi în sfârşit acolo unde v-aţi propus cu ceva timp în urmă şi o să vă-ntâlniţi cu cineva care o să facă parte din viaţa voastră. O să vă fie răsplătită, cumva, muncă, vi se dau bani, o învoire, bonuri valorice, produse, invitaţii la spectacol, la un concert, asta în funcţie de firma la care lucraţi.

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: