Simona Halep a fost cerută în căsătorie şi s-a logodit

Marea sportivă a României, Simona Halep, a fost cerută în căsătorie de iubitul său Toni Iuruc şi s-a logodit în cel mai mare secret, la Mamaia. Evenimentul a avut loc sâmbătă seară, într-o ceremonie ținută departe de ochii fanilor și ai presei, după cum a anunţat, la Digi Sport, jurnalistul Decebal Rădulescu.

Simona Halep şi Toni Iuruc au sărbătorit evenimentul logodnei alături de apropiați, la un club din Mamaia. Decebal Rădulescu a fost cel care a dezvăluit logodna campioanei de la Wimbledon. *În acest moment, la Club Riva din staţiunea Mamaia are loc petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ţinut strict secret. În tradiţia machidonilor, evenimentului de acest gen i se mai spune – ‘se dă semnul’. Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul şi i-a cerut-o de soţie pe Simona tatălui ei, Stere Halep. Petrecerea s-a desfăşurat cu o regulă strictă: niciun invitat n-a avut voie să posteze imagini sau filmuleţe pe reţelele de socializare”.

Simona Halep a făcut publică relația cu milionarul Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani, în timpul turneului de la Wimbledon. Iuruc a urmărit evoluția ei din lojă, apoi a însoțit-o la Dineul Campionilor și la evenimentele ulterioare la care Simona a fost invitată în România, la prezentarea trofeului de la Arena Națională și la ceremonia de premiere de la Palatul Cotroceni.

Cel mai probabil, nunta va avea loc după ultimul mare Grand Slam al anului 2020, în septembrie, la Constanța.

Vizualizări: 3,263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: