Horoscop

Valabil pe 29 decembrie

Berbec: Aveți din ce în ce mai puțină energie, din ce în ce mai puțin chef să socializați și parcă și buna-dispoziție s-a cam atenuat în ultimele zile. Încercați să vă găsiți puțin timp azi și în zilele următoare să faceți ceva și pentru voi. O plimbare de o oră într-un parc în care n-ați mai fost de mult ar putea face minuni asupra mentalului vostru.

Taur: Ferlul vostru de-a fi foarte direct v-ar putea aduce necazuri azi. Este posibil ca șeful să nu mai tolereze nemulțumirile voastre spuse pe un ton răstit sau, poate, tot din cauza tonului să intrați în conflict cu o autoritate. V-am sfătui să încercați măcar azi să nu fiți cu gura mare pentru că, din păcate, contextul astral al zilei vă poate aduce necazuri.

Gemeni: Nu vă mai vedeți capul de treburi, și la serviciu, și acasă, iar temperaturile vă cam epuizează și vă pierdeți destul de repede energia și entuziasmul. Relaxați-vă. E și mâine o zi. Treburile vă vor aștepta tot acolo.

Rac: Un prieten la care țineți mult este prost dispus azi și reușește să vă prostdispună și pe voi și să vă cam scoată din sărite. Decât să-i reproșați că greșește și că vede toate lucrurile în negru, încercați să discutați cu el și să-l faceți să vadă și partea plină a paharului.

Leu: Un coleg reușește să vă scoată din sărite azi cu aerele lui de superioritate și, cum vă știm, nu veți avea nicio problemă să-i aduceți la cunoștință acest lucru. Din păcate, nu prea veți reuși să-l puneți la punct, ci doar să vă atrageți antipatii.

Fecioară: O persoană pe care o știți de multă vreme și pe care o întâlniți azi întâmplător își dă arama pe față și “varsă” tot felul de răutați la adresa unor oameni de care vă leagă o strânsă prietenie. Încercați să o puneți la punct, dar constatați că acea persoană nu e dispusă să asculte părerile voastre și vă tot întrerupe în timp ce vorbiți, iar asta vă determină să deveniți puțin agresivi în exprimare.

Balanţă: Partenerul de viață nu e tocmai în apele lui azi, iar acest lucru vă dă și vouă o stare de neliniște. Vă temeți pentru relația voastră, dar nu e tocmai momentul potrivit să aveți o discuție. El nu e tocmai dispus să stea la povești. Mai amânați până mâine, poimâine discuția. Cel mai probabil va lua el inițiativa de a vă spune ce a fost în neregulă.

Scorpion: Aflați, azi, întâmplător o informație despre o persoană apropiată pe care credeați că o cunoașteți foarte bine. Ceea ce aflați, vă cam schimbă părerea despre ea. Mai bine aveți răbdare să discutați și cu respectiva persoană înainte de a o judeca. Poate că a avut motive întemeiate să acționeze în acea manieră pe care voi acum o condamnați.

Săgetător: Azi aveți câte o vorbă bună pentru toți oamenii care intră în contact cu voi. E lăudabil, dar aveți, totuși, grijă să nu vă încărcați cu problemele lor. Canalizați-vă energia către rezolvarea problemelor voastre.

Capricorn: Aveți o grămadă de lucruri de rezolvat azi, iar timpul pare să se scurgă în defavoarea voastră. Relaxați-vă! Unele lucruri chiar nu se află în aria voastră de control.

Vărsător: Partenerul de viață are pregătită pentru voi o surpriză frumoasă. Bucurați-vă împreună de ea și nu uitați să îi întoarceți surpriza în zilele care urmează. Contextul astral este favorabil consolidării relației voastre de cuplu.

Peşti: O discuție în contradictoriu cu un membru al familiei vă strică buna-dispoziție. Încercați, pe cât posibil, să nu fiți foarte afectați de cuvintele care ajung la urechile voastre. Poate acea rudă a avut niște zile proaste.

Vizualizări: 863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: