Horoscop

Valabil pe 21 ianuarie

Berbec: Aţi putea lua şi trenul dacă drumul spre destinaţia aleasă e cu peripeţii, ninge, e polei, vizibilitatea o fi redusă. O să luaţi în serios invitaţia unor prieteni să ajungeţi şi voi într-o staţiune de agrement să vă distraţi cu toţii c-aveţi nevoie de un moment de respiro.

Taur: Se poate să daţi o mână de ajutor la organizarea unui eveniment şi o să v-alegeţi cu mulţumiri din partea beneficiarilor. Vine cineva cu gând de împăcare şi o să fiţi de acord cu scuzele, poate recunoaşteţi că aţi avut şi voi o parte din vină şi o să se stingă conflictul.

Gemeni: Cineva de care v-ați separat poate recent dă semne de revenire la sentimente mai bune - şi voi la fel. O să va-ntretineti cu nişte oameni cu care aveti nişte lucruri în comun şi o să puneţi la cale nişte activităţi care să v-aducă recunoaştere publică.

Rac: O să vă relaxaţi cumva, ca să v-apucaţi de treabă, în următoarele zile şi acasă şi la serviciu - o s-aveţi multe de făcut. O să vă faceţi timp şi pentru familie, o să ieşiţi şi cu prietenii, iar dacă sunteţi prea obosiţi, poate-i chemaţi pe la voi să staţi la cafea, la poveşti.

Leu: Vă conversaţi în reţelele de socializare cu un posibil predendent dar se poate să vă şi întalniți undeva la cafea. Se poate să vă implicaţi într-o acţiune care să fie atât spre beneficiul altora, cât şi al vostru, ca să vă folosiţi potenţialul cât mai util cu putinţă.

Fecioară: Apare cineva şi la voi şi se poate să vă prindă cu garda jos, şi să nu-i acordaţi maximum de atenţie persoanei - fiţi pe recepţie. Poate faceţi masă mare în familie ca să vă sfătuiţi cu ai voştri în privinţa unei nunţi sau al unui botez care urmează în scurt timp şi-o să puneţi mâna de la mâna să fie frumos.

Balanță: O veste bună de la cineva aflat departe şi poate vine pe la voi, sau vă cheamă să vă duceţi într-o vizită şi va şi interesaţi de bilete de avion. Se poate să vă faceţi curaj să vă cereţi drepturile băneşti şi să le primiţi dacă nu mâine, în următoarele zile, şi-o s-aveţi de cheltuială.

Scorpion: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să facă parte din viaţa voastră şi o să simţiţi nevoie să-l păstraţi pentru totdeauna. O să vă răsfeţe şi pe voi cineva, poate-ncepe cu un mic dejun la pat, cu o invitaţie la plimbare, la un spectacol, la o cină în doi.

Săgetător: O să fiţi asimilaţi de un grup şi-o să aveţi diverse activităţi care să vă ţină în priză şi să va-ntretina spiritul viu. Vă puteţi deplasa în orice direcţie, vă cheamă cineva şi o să fiţi în elementul vostru, lărgiţi cercul de prieteni, cunoscuţi, poarteneri de afaceri ca să vă extindeţi sfera de influenţă.

Capricorn: Aflaţi lucruri noi despre cineva care se lupta să vă câştige inima şi o să vă convingă să fiţi împreună, dacă n-aveţi pe nimeni. O să găsiţi în jurul vostru nişte oameni care să va-nsoțească pe la evenimente, să vă distraţi, să porniţi la drum, dacă aveți chef de plimbare.

Vărsător: Vă invită nişte prieteni la o sindrofie şi o să vă duceţi în speranţa că o să revedeţi nişte prieteni la care ţineţi. Aţi tot amânat întâlnirea cu cineva care vrea să faceţi echipa fie la treabă, fie la distracţie, poate şi - şi, dar se iveşte un prilej pe care ar fi bine să nu-l rataţi.

Pești: Se poate să vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, vreo rudă şi o să trageţi un chef pe cinste. Poate luați legătura cu nişte parteneri de afaceri ca să plănuiţi o combinaţie de zile mari, să vă puneţi în operă tot potenţialul creativ, să aveţi succes în carieră.

Vizualizări: 1,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: