Horoscop

Valabil pe 28 ianuarie

Berbec: O să vă alăturaţi unui grup care luptă pentru o cauză, salvează mediul, ori altceva şi o să vă implicaţi şi voi cu ce se poate. Se poate să luaţi şi trenul dacă faceţi mai puţine ore decât cu maşina să ajungeţi la nişte prieteni, rude prin ţara şi să vă-ntoarceţi diseară târziu.

Taur: Se poate să vă-ntâlniţi cu un grup de prietene la cafea, să puneţi la cale un eveniment o pretrecere - surpriză - să faceţi cuiva o bucurie. O să vă conversaţi cu nişte prieteni din alt oraș și poate reușește unul din voi să spargă gheaţa şi să se-apropie, să vă-ntâlniţi preţ de câteva ore.

Gemeni: Cineva care n-a putut să vă uite revine cu un telefon, vine personal să vorbiţi, ca să vă convingă să mergeţi mai departe. Vă duceţi pe la rude, la prieteni, poate e chiar o nuntă care să v-aducă pe toţi la un loc şi să celebraţi momentul, să fie memorabil.

Rac: O să chetuiți cu mai multă lejeritate nişte bani când vine vorba despre ai voştri, despre copiii pe care vreţi să-i duceţi la distracţie. O s-aveţi mai mult chef să ieşiţi pe la evenimente, să schimbaţi impresii cu oameni de roate categoriile, să vă faceţi şi alţi prieteni, dacă simţiţi vreo rezonanţo cu vreunii.

Leu: Poate primiţi io invitaţie de onoare la o gală, or fi un spectcol, un meci, o lansare de film, sau de produse, eun eveniment festiv, oricum. O să prindeţi din zbor un job care-o să v-aducă un profit cert şi o să stabiliţi de maine-ncolo condiţiile, le puneţi pe hârtie şi semnaţi contractul.

Fecioară: E cineva care împlineşte o vârstă sau face cinste că şi-a găsit serviciu, a trecut cu bine un examen, a luat primul salariu. Se poate să vă duceţi pe la prieteni, rude, să vizitaţi şi să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, o să vă simţiţi bine că se pare că v-au lipsit aceşti oameni.

Balanță: Poate faceţi o trataţie în cinstea cuiva care-a revenit după o lungă absenţă şi o să fie o atmosferă febrilă la voi acasă. O să vă puteţi deplasa cu uşurinţă, să-i faceţi o vizită cuiva care suspină după voi şi o să fie un câştig de ambele părţi, o să fie o-mplinire sufletească.

Scorpion : O să cheltuiţi cam cu furie banii, dar poate găsiţi ceva convenabil ca preţ, or fi nişte reduceri pe la magazine. Popate va fi un moment unic în relaţia de doi, se pune problema logodnei, a căsătoriei, sau e prima declaraţie de dragoste dintr-o frumoasă poveste de dragoste.

Săgetător: Sunteţi dornici de ducă, să ajungeţi pe la prieteni, să vă conversaţi cu ei, să staţi la cafea câteva ore bune, să descărcaţi tensiunile. O s-aveţi un beneficiu de imagine poate pentru că iesiți cu grupul la vreo acţiune, aveţi nişte preocupări comune şi atrageţi atenţia unui public care va fi interesat de voi.

Capricorn: Sunt câteva bune prietene pe care vă puteţi baza c-or să va-nsoteasca acolo unde vreţi să ajungeţi, în plimbare, sau cu treaba. Se poate să câştigaţi un premiu, un pariu, să aflaţi că vi s-a rezolvat ceva pentru care v-aţi cunoscut în ultima vreme, de vreo doi ani încoace chiar.

Vărsător: E cineva care vrea să vă vadă, poate aveţi ceva de vorbit aveţi poate preocupări comune, de timp liber. O să dispuneţi cum o să profitaţi de timpul vostru liber şi o să-i luaţi şi pe prieteni într-o aventură turistica, pe o pârtie de schi, într-un parc de agrement.

Pești: Poate vă faceţi timp să practicaţi un sport, să-i duceţi pe copii la patinoar, sau să ia parte la un concurs - cu miză mare. Vă-ngrijiți și de voi, vă duceţi la tuns, la spa, să vă mai luaţi câte ceva de-mbracat, de-ncăltat, să vă schimbaţi starea de spirit, să fiţi în formă.

Vizualizări: 949

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: