Horoscop

Valabil pe 28 februarie

Berbec: Poate puneţi piatra de temelie la o relaţie în care credeţi pentru că va şi doriţi o familie şi poate sunteţi nerăbdători. Apar noutăţi, e cineva care va invita într-o plimbare la sfârşit de săptămână, într-o minivacanţă şi se poate să primiţi şi o ofertă de afaceri.

Taur: Vi se dă ok-ul pentru o activitate din particular şi o să aveţi cu ce să vă ocupaţi timpul liber şi să luaţi eventual şi bani. O să-i daţi de capăt unei chestiuni bancare şi o să ştiţi pe ce sume puteţi conta dacă vreţi să faceţi ceva cu casa, ori cu maşina.

Gemeni: Se poate să recuperaţi o relaţie care poate duce la căsătorie dacă o să vă armonizaţi, aşa cum fuseserăţi la început. Vă puteţi aştepta şi la bani, dar şi la alte compensaţii, şi-o să puteţi continua nişte colaborări ca să aveţi bani de cheltuială şi-n continuare.

Rac : Poate vă faceţi programare la medic, faceţi măcar un control preventiv, ca să staţi liniştiţi, sau poate chiar trebuie. Decizia pe care-o veţi lua va aduce stabilitate în familie, o să vă facă să trăiţi mai bine şi fericiţi, să vă bucuraţi c-o s-aveţi copii.

Leu: Cineva care vă iubeşte va căuta, vrea să vă convingă să fiţi împreună, sau poate nici nu e nevoie ca şi voi vreţi. Activităţile de grup or să vă pună în valoare potenţialul şi or să se vadă câştigurile cât de curând, o să intraţi în nişte combinaţii parteneriale care să vă întreţină elanul creativ.

Fecioară: O s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu, fost, actual şi relaţia o să decurgă frumos. Poate mai semnaţi o anexă, un act adiţional care să vă mai acorde un drept, sau în care să vi se spună ce-aveţi de făcut în plus, sau în minus, dar să fie în avantajul vostru.

Balanță: Se pare c-o să ieşiţi mai des pe la evenimentele mondene şi vă puteţi găsi ceva care să vi se potrivească - să fie ceva creativ. O să relaţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună la ceva în particular şi să fie un câştig de imagine, să vă relansaţi pe scenă socială.

Scorpion: Relaţia cu partenerul de cuplu ar putea decurge şi mai bine dacă aţi fi şi voi mai destinşi. Poate faceţi o alegere înţeleaptă şi munciţi cu toată implicarea la ceva care să v-aducă bani şi renunţaţi la o activitate de care nu sunteţi mulţumiţi.

Săgetător: Poate v-aţi gândit la o destinaţie de week-end şi-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu care vrea la munte. O să puteţi semna un act de proprietate, poate-l şi legalizaţi la un notar, se poate să treceţi şi pe la banca dacă nu se pot rezolva online unele demersuri.

Capricorn: O să faceţi echipă solidă cu partenerul de cuplu şi pare să fie an bun de căsătorie - o să simţiţi dacă Da, sau Nu. O să vă ocupaţi şi de treburile de serviciu, dar şi de casă, pentru că sunt nişte lucruri de pus la punct şi o să fie foc continuu până le puneţi pe toate în ordine.

Vărsător: Poate e cineva peste mări şi țări care vă invită să vă mutaţi acolo cu arme şi bagaje şi să vă căsătoriţi - vedeţi ce şi cum. Poate vi se măreşte salariul, sau vine împrumutul de la bancă şi scăpaţi de tot stresul legat de bani c-o să vă puteţi mişca, mai ales în week-end.

Pești: Poate luaţi legătura cu nişte factori de decizie să semnaţi un act de proprietate, sau poate ca să vă angajaţi undeva. Vi se recunosc nişte merite, o să luaţi bani, vi se acorda un titlu, o funcţie, o să beneficiaţi de nişte avantaje şi o să fie o consolidare de statut.

Vizualizări: 1,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: