Horoscop

Valabil pe 13 martie

Berbec: Or să vă parvină rezultatele unor analize medicale şi o să ştiţi cu ce să trataţi o afecţiune, ca să vă reveniţi. La voi vesti bune de la cei plecaţi departe şi poate o să vă-ntâlniţi de Paşte, dacă nu chiar mai devreme, asta în funcţie de bani şi de timp.

Taur: Poate ieşiţi la o cafea cu partenerul de cuplu să discutaţi despre timpul liber comun şi cum să-l folosiţi, ca să fie sudata relaţia. V-ar putea intra nişte bani, pe care să-i daţi pe rate şi cu ce mai rămân să daţi o fugă de mâine-ncolo la rude, la prieteni, să va-ncarcați bateriile.

Gemeni: O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate dacă vă duceţi la un consult, vă faceţi şi nişte analize de laborator şi vă puneţi la adăpost - cu sănătatea. Poate strângeţi banii care trebuiau să vă parvină de multă vreme şi o să aveţi cu ce să vă mişcaţi în week-end, să-i luaţi şi pe copii, sau să-i trimiteţi măcar pe ei.

Rac: O să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate şi veţi pune umărul la evenimemntele festive care vor avea loc în curând. O să luaţi şi voi nişte bani, poate o sumă mai mare, dar sunt şi cheltuieli care să fie mai mari decât de obicei, poate vă mutaţi, sunt taxe, impozite de plătit, ceva se-ntâmplă.

Leu: Relaţia cu partenerul de cuplu poate deveni şi mai aşezată, cu condiţia să fiţi mai receptivi la starea de spirit a partenerului. Voi daţi dovadă de inspiraţie şi o să ştiţi cu cine să vă asociaţi ca să iasă un lucru de cea mai bună calitate din mâinile voastre, să puteţi spera la o promovare, să căpătaţi o funcţie.

Fecioară: O să ieşiţi mai des pe la diverse întruniri şi o să vedeţi ce e nou şi la ce puteţi spera, în materie de elevare socială. La voi chestiuni de familie se cer rezolvate şi o să primiţi ajutor dacă nu vă descurcaţi cu nişte treburi complicate şi o să puneţi şi voi umărul la ce au nevoie ai voştri.

Balanță: Un semn de viaţă de la cineva care tot încearcă să vă cucerească şi are toate şansele să reuşească, totul e să vă şi păstreze. Se poate să vă relansaţi pe scenă socială şi să atrageţi toate privirile, să găsiţi noi oferte de lucru şi să vă creaţi un alt statut.

Scorpion : O ieşire cu prietenii după orele de program o să vă contureze o idee de activitate de timp liber care să v-aducă şi bani. Aţi putea rezolva o problemă care ţine de un act de proprietate, moştenire, donaţie, vânzare, cumpărare şi e bine s-aveţi şi banii de taxe pregătiţi.

Săgetător: Se poate să încasaţi nişte bani şi să le fiţi de ajutor unor rude mai în vârstă, dar n-o să simţiţi că faceţi efort. O să primiţi o confirmare din partea unei comisii c-aţi primit aviz favorabil să plecaţi pe undeva la studiu, la muncă, să vă căsătoriţi, sau într-o escapadă turistică.

Capricorn: Se pare c-o să petreceţi câteva ore cu prietenii ca să mai aflaţi noutăţi să schimbaţi idei şi să vă revigoraţi. Întâlnire de afaceri, poate negociaţi un contract, şi o să ţineţi la condiţiile voastre să nu munciţi fără suma de bani care-ar acoperi investiţia voastră.

Vărsător: O să alegeţi nişte activităţi recreative care să va-ntrețină spiritul tânăr şi să vă refaceţi potenţialul creativ. Se-ntâmplă ceva pe care vi l-aţi dorit de multă vreme şi o să daţi drumul unui proiect care o să vă ridice pe altă treaptă a unui clasament şi o să fie o reuşită financiară.

Pești: Poate organizaţi o ieşire în week-end, daţi avansul, ori plătiţi integral şi o să fie un respiro, c-aveţi prea multe pe cap şi vreţi să vă odihniţi. O să fie o perioadă încărcată, poate vi se dă mai mult de lucru la serviciu şi o să puteţi cere şi bani în plus, dacă-i găsiţi pe şefi în toane bune.

Vizualizări: 1,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: