Horoscop

Valabil pe 31 martie

Berbec: Sunteți inventivi când vine vorba despre bani și o să trageți niște foloase dintr-o muncă temporară, deocamdată. Aveți chef de viață și să începeți lucruri noi care să vă aducă satisfacții, în primul rând bani, să aveți pentru traiul zilnic, să nu ducă familia lipsă de nimic.

Taur: Starea de optimism ar trebui să persiste, că aveți voi un plan secret pe care să-l scoateți la momentul oportun și să vă asigurați banii pentru cheltuielile de zi cu zi, și nu numai. Delegați pe cineva din familie să se ducă la magazin după mâncare și mai inventați ceva care să vă scape de plictiseală și stres.

Gemeni: Poate vă amână cineva cu returnarea banilor, dar nu e cazul să-i lăsați așa, insistați să-i primiți, pentru că o să aveți nevoie de ei. Poate știți deja încotro să o apucați de îndată ce se deschid granițele, poate ați aranjat când și unde să vă duceți în interes de afaceri.

Rac: Vi se promite ajutor din țară de undeva și o să aveți alimente și alte produse de care duceți lipsă. E cineva căruia îi pasă de voi. Încheiați o dispută cu un partener de afaceri și alegeți o altă variantă de lucru, de acasă, până când o să reveniți la normal cu munca propriu zisă.

Leu: Optimismul este punctul vostru forte și o să gasiți cea mai bună variantă de a ieși din impas, mai ales că o să fiți ajutați și de alții. O să fie de lucru în mod sigur, o să aveți și bani, poate rămâneți în aceeași formula, dacă totul merge bine. Oricum, să fiți încrezători, pentru că soluții sunt, să putem trăi mai bine.

Fecioară: Poate vă luați niște colaboratori care să vă ajute să fiți cu treburile la zi, să începeți poate și alte proiecte, ca să recuperați niște pierderi. Vă trec prin mână niște oferte de lucru și se poate să vă opriți asupra uneia măcar, să vă asigurați banii pentru cheltuielile curente, pentru că oricum ați redus foarte mult din cheltuieli, din pretenții.

Balanță: Or să vă caute niște prieteni care își fac planuri să vă regrupați de îndată ce o să se termine cu bine toată povestea asta. Se poate să vă treziți cu un telefon care să vă scoată din amorțeală și să vă dea un impuls să lucrați la ceva care să vă ajute să câștigați bani.

Scorpion: Se poate să descoperiți printre mailuri că nu ați achitat niște facturi, dar și că aveți de primit niște bani. Să vă asociați cu cineva care face treaba ca lumea. De la distanță, fiecare își face treaba, vă împărțiți responsabilitățile și o să fie cu succes.

Săgetător: E cineva care vă vrea înapoi și o să dați un răspuns, pentru că trebuie să fiți și voi de acord, nu? Se pare că o să se ivească din senin o posibilitate ca să vă smulgeți din starea de amorțeală în care intraserăți și o să aveți ce lucra, în colaborare.

Capricorn: Se poate să luați niște cursuri online, și tot așa se pot da și examenele, o să tot fiți ocupați. Sunt multe treburi care așteaptă să vă faceți timp pentru ele, se poate să lucrați pentru serviciu, dar sunt și alte lucruri pe care le puteți repara, aranja. Toate calitățile o să le puneți la bătaie.

Vărsător: Sănătatea voastră și a familiei să fie atent supravegheată, să fiți în formă, și atenție la felul în care vă alimentați. Să vă interesați de banii pe care trebuia să-i luați mai demult și de cum să faceți rost de alții, pentru ca viața să intre în normal.

Pești: Poate dați un interviu online și o să puteți lucra atunci când o să fie undă verde. Până atunci, răbdare. Idee salvatoare, asta poate apărea din senin, poate e cineva care vă cooptează într-o activitate pe care-o faceți pe rând, nu simultan, și e o posibilitate de a câștiga bani.

Vizualizări: 890

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: